Mój nick: Urgkromok.
Postaæ: Ork.
Klasa:Mistyk
Planowana profesja:Warcryer
Motywacja wst±pienia do klanu: S³ysza³em ¿e klan jest jednym z najlepszych klanów i dlatego chcia³em siê przy³±czyæ do niego by zniszczyæ inne klany by klan ten sta³ siê najlepszy.
Historia: Pewnego s³onecznego dnia w klanie Karan Gurth urodzi³ siê ork, syn wodza o imieniu Karan Shie. Ork odznacza³ siê nie zwyk³± inteligencj±, wiêc nazwali go Urgkromem. Urgkromok codziennie czyta³ stare zapiski najm±drzejszych Szamanów. W koñcu gdy ork dorós³ postanowi³ oddaæ siê magii i zostaæ Szamanem. Jego inteligencja by³a znana we wszystkich dolinach i miastach. Wszyscy przyje¿d¿ali nawet z dalekich krain by poznaæ Orka. Nie nad³ugo panowa³o szczê¶cie poniewa¿ ju¿ na swoje stare lata Karan Shie umar³. Przez d³ugie tygodnie panowa³a ¿a³oba po stracie wodza. Gdy pochowali wodza rz±dy przej±³ jego syn, który rz±dzi³ w sposób sprawiedliwy dla ludu. Urgkromok po¶lubi³ piêkn± córkê wodza klanu Mor Gurth poczym obydwa klany siê po³±czy³y i utworzy³y jeden najpotê¿niejszy klan ze wszystkich.
Oczekiwania: Mam nadzieje ¿e klan bêdzie ze mn± wspó³pracowa³, je¿eli tak bêdzie to ja bêdê próbowa³ daæ z siebie wszystko co mogê najlepszego daæ klanowi.
Co mogê zaproponowaæ klanowi: Mogê zaproponowaæ oddanie i bezinteresowno¶æ na potrzeby klanu. Bêdê dawa³ daniny jak na cz³onka klanu przysta³o. Nie bêdê wrzyna³ bójek z cz³onkiem tego samego klanu. W czasie wojen po miedzy klanami odznacze siê bohaterstwem bohaterstwem, heroizmem i niezwyk³a odwag±.
Klasa: Aeore Healer
Wysłany: Sob Lis 04, 2006 11:49 pm
Wypada³oby mi siê wypowiedzieæ nieco w tym temacie, poniewa¿ to ja odes³a³em tego orka do naszych ksi±g, kiedy to na rynku w Giran wyzna³ mi, ¿e jego marzeniem jest zostaæ cz³onkiem... Olath Boebr Z przyczyn anatomicznych by³oby to raczej trudne, wiêc zaproponowa³em mu odwiedzenie naszego dzia³u rekrutacji, gdzie reszta orkowej braci mog³aby sie nieco szerzej wypowiedzieæ na temat jego sojuszowej kandydatury. Nic wiêcej powiedzieæ nie mogê bo... najzwyczajniej w ¶wiecie nic o nim nie wiem, mo¿e prócz tego, ¿e szuka silnego klanu, jest wierny idea³om etc.
Trudna sprawa, wszyscy przeciw z powodu historii ktora napisales.
Niepotrzebnie laczyles siebie z sojuszem KG, skoro przeciez
w nim nie jestes i nie byles.
Ale z podania takze wynika, ze bylbys oddanym czlonkiem sojuszu.
Trudna sprawa...
_________________ I am the second.
Alone in a faceless crowd.
A human caught,
in monochrome dreams.
I scream to wake up.
My voice drowns deep underground.
Only the dead can hear me.
See me!!
------------------------------------------
old RO aka ChaOs
Pytam wszystkich ktozy moga mi pomuc.Blagam o jeszcze jedna szanse napisze jeszcze jedno opowiadanie tym raze bede na tym myslal o wiele dluzej, bede to komponowal moze i z tydzien ale napisze to dobrze.Wiec blagam wszystkich o jeszcze jadna szanse.Odpowiedzcie prosze was zalezy mi na tym klanie bardzo.
_________________ Droga do wladzy jest trudna i ciernista.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum