nick: Hrynio
postaæ: Casius
klasa: Palus Knight
planowana profesja: Shillien Knight
motywacja wst±pienia: 2 moich braciszkow in game juz z³ozyli podania wiec czas i na mnie. Powrocilem po 2 latach do grania (razem z braciszkami) i zalezy mi na dobrym klanie w ktorym podstawa jest przyjemnosc grania i klimat a nie masowowka w ktorej kazdy jest anonimowy i siedzenie 24h bo inaczej zabiora Ci sprzet.
historia: urodzony minute po Antistesie i Carneladionie. Jako jedyny wybral sciezke walki wrecz i chyba tez jako jedyny nie jest z braci w zaden sposob okaleczony (nie liczac blizn po walkach) Nie raz pod oslona nocy podrozowal z bracmi aby wspierac ich mieczem swym, jednak najtrudniejsza wlka jaka stoczyl byla walka z Zbrojmistrzem Ol Mahumowem w ktorej to przezyl tylko dzieki pomocy magii rodzenstwa. Sam Casius jest osoba bardzo zadufana i pewna siebie, aczkolwiek potrafi wykrzesac z siebie pokore jaka kazdy wojownik powinien miec w duchu. Nie lekcewazy przeciwnikow i stara sie aby wszyscy plugwacy odczuli moc jaka daje mu bogini Shillien, glownie przebijajac ich serca mieczem (nazywa to "doglebnym poznaniem wiary").
czego oczekuje: milego wspolnego grania, polegajacego nei tylko na rajdach lecz nawet na godzinach spedzonych przy klimaceniu (uwazam iz jest to czysta esencja tej gry). Pomocy jaka klan mi moze zaoferowac i jaka ja moge zaoferowac klanowi, a takze poznania wielu ciekawych ludzi.
co mogê sam wnie¶æ: jak MaaDmaN i Sch3nzee praktyke z grania sprzed 2 lat. Duzo klimatu i ciekawych dyskusji. Oraz oczywiscie picie z Xantem i Lotem jak ostatnio w piatek ;]
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Za
Casius, Carneladion, Anti, trzy bratanki i do szabli i do szklanki.
No, do kilku szklanek.
Hrhr.
Dla Vishara od razu powiem: Tak, bedzie rozwiazywal Twoje ankiety ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum