imie w grze: Krumnaakh
nick irc, forum: Kamahl
profesja: overlord
lvl: 72
czego oczekuje od klanu: szacunku, dobrej zabawy, uczciwosci
co moge zaoferowac: przy dobrym wietrze 5h online dziennie <w weekendy wiecej>,uczciwosc, czanty OL'a, troche humoru
dlaczego ten klan: zawsze chcialem odgrywac czarny charakter, mysle ze ten klan to umozliwi, pozatym jest to klan/sojusz, ktory lubi wojny,czeste wyprawy na bossy. spodobal mi sie i tyle.
cos o sobie: nazywam sie Kamil, mam 17 lat < w styczniu 18> mieszkam w Zywcu, pochodze z Zamoyszczyzny. Interesuje sie fantastyka, fotografia. Lubie spac, grac w l2, ogladac filmy. Przewaznie slucham metal'u rock'a. Tak jak wszyscy kocham tokio hotel i teb blog 28 <czy jakos tak> na inne pytania odpowiem, jesli bedzue taka potrzeba.
z gory dziekuje za pozytywne rozpatrzenie mojego podania
pozdrawiam
K.
Rhol [Usunięty]
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 11:45 pm
Za
Zanthara [Usunięty]
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 11:46 pm
Nu, ladnie. Na razie ZA. A tak, zeby dochowac tradycji, hyhy. Moze jakas historia postaci? : )
Klasa: Slaaneshi
Wysłany: Sro Gru 06, 2006 9:38 am
Nie wiem czy Tokio Hotel to metal , ani czy Blog to jakis rock ??
Za czasow mojej mlodosci:P sluchalo sie Sepultury a rock to bylo LOA(nie leze koxy) albo Faith no More.
Henry- to o blogu bylo w ramach jego checi wniesienia poczucia humoru
Dobra, poza spaniem i ogladaniem filmow w tv , interesujesz sie fotografia co jest bardzo fajnym hobby(zakladam , ze nie chodzi o cykanie zdjec na urodzinowych party)
Podzielam zdanie Zanthary.
_________________ " Lock up your children,
shut all windows tight.
The Witch Elves are hunting
for victims tonight."
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Historia postaci: Krumnaakh urodzil sie nad rzeka mirar nieopodal mroznej kniei. Nalezal do wedrownego plemienia czarnego niedzwiedzia. Pierwsze lata spedzil razem z rodzicami, pomagajac przy codziennych czynnosciach. Gdy mijala pietnasta wiosna jego ojciec wraz z innymi wojownikami ruszyli na wojne przeciwko armi luskanskiej. Wtedy poraz ostatni widzial swego ojca. Poniewaz bez ojca nie mogl sie szkolic w sztuce wojennej zostal uczniem obozowego szamana. Od tej chwili uczyl sie rozpoznawac ziola, robic z nich wywary, oraz opatrywac rannych. Jego mistrz nauczyl go takze mowy ludzi <wspolnej>.
W wieku 22 lat zostaje wyrzucony z wioski gdyz nie dotrzymuje slubu czystosci < >.
Wyrusza wglab kniei by przylaczyc sie do klanu, w ktorym moglby sprawdzic sie jako szaman.
_________________ There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door...
...and those that come in by the window.
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Czw Gru 07, 2006 1:45 pm
ZA avatar
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum