Motywacja wstapienia:
Wiele razy widzialem klanowiczow oraz sojusz KG na polowaniach i rajdach. Mysle ze macie w sobie cos dzieki czemu nie mozna sie nudzic. Nie raz widzialem jak biegacie w druzynkach i tego szukam w klanie do ktorego chcialbym przystapic.
Krotka historia:
Voghtrin urodzil sie w odleglej krainie polozonej na polnocy. Za mlodu szkolony przez pobratyncow w sztuce wladania mieczem dwurecznym, czesto mial okazje udowadniac swoje umiejetnosci i sile. Z czasem nadszedl czas by opuscic rodzinne strony. Gdy Voghtrin uzyskal stopien wtajemniczenia okreslany jako niszczyciel, postanowil poszukac przygod, bogactw oraz wielu nowych doswiadczen. Lata mijaly a doswiadczenie przybywalo. Przechadzajac sie po miescie uslyszal o klanie Mor Gurth, postanowil zapytac czy nie szukaja nowego kompana.
Oczekiwania:
-szukam klanu w ktorym bede mogl wspolnie zapolowac, tluc raidy oraz w razie potrzeby wrogo nastawionych graczy
-nie lubie siedziec w miejscu i nic nie robic, lepiej wyskoczyc na male polowanko
-szukam wsparcia w razie agresji co do mojej postaci oraz takie wsparcie sam moge zaoferowac w stosunku do klanowicza
Co moge dac:
Oferuje pomoc w polowaniach, konfliktach oraz doradze jak bedzie trzeba. Nie uciekam z pola walki, uwarzam ze nie tylko % sie liczy. W razie mozliwosci moge pomagac w szukaniu, zdobywaniu rzeczy potrzebnych klanowi.
Cos o sobie:
W rl mam na imie Wojtek mam 18 lat, ucze sie w LO. Na L][ przebywam od 3 godzin w gore.
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Voghtrin, Voghtrin jakos sobie Ciebie kojarze, tylko nie moge przypomniec w jakim klanie wczesniej byles. ZA
vog [Usunięty]
Wysłany: Nie Gru 10, 2006 10:14 am
Klany jakie odwiedzilem w ciagu prawie 2 letniego istnienia to:
-Horda (lvl 24-40) od wejscia C2
-Endeavour(lvl 40-62) do wrzesnia tego roku
-Blask Nocy(lvl 62-71) do wczoraj
Powody odejsc:
Klany opuszczalem ze wzgledy na rozpad (Horda), klimat i zachowanie ludzi (En) oraz mozliwosc rozwoju postaci, w koncu nie latwo jest sie rozwijac jak siedzisz wiekszosc czasu samemu bo niema komu polowac (BN).
[ Dodano: Nie Gru 10, 2006 10:41 am ]
Zamiszczam screeny z okna wyboru postaci:
Klasa: Szlachcic
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 6:16 pm
Bardzo schludne podanie, wszystko na swoim miejscu. Historia slaba, ale nie ona jest decydujacym czynnikiem. Przyznam, ze dodatkowo na korzysc wplywa fakt, ze byles w Hordzie.
Jestem na Tak.
_________________ Believe me when I tell you
Life will not break your heart
It will crush it
Klasa: Slaaneshi
Wysłany: Wto Gru 12, 2006 9:53 am
Chyba non-konformisto, wszyscy zdaje sie zaglosowali na TAK.
Schludne podanie..no litosci on ma 18 lat mozna chyba wymagac ,ze w tym wieku bedzie potrafil zlozyc zdanie o stosunku nadrzednym :p Historia beznadziejna i tyle, no i gdzie tu jakis rys psychologiczny postaci?
Poki co przeciw.
_________________ " Lock up your children,
shut all windows tight.
The Witch Elves are hunting
for victims tonight."
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Wto Gru 12, 2006 6:32 pm
A ja bêdê PRZECIW, ma za wysoki kr±g...
PS. Jeszcze troche i trzeci klan trzeba bêdzie zrobiæ dla rekrutów...
oczywi¶cie jestem ZA, jak ju¿ kiedy¶ mówi³em, to nie ¿adne jebane kó³ko literackie
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Ostatnio zmieniony przez Lee Wto Gru 12, 2006 6:36 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum