Klasa: Slaaneshi
Wysłany: Wto Gru 12, 2006 9:43 am
Mi sie wydawalo, ze dyscyplina to tu podstawa.Zawsze to mi sie podobalo w KG, dlatego tluczone sa raidy nie w 100 ale powiedzmy zaskakujaco mala liczba mieczy/magow.
Nie chodzi tu o uniformizacje, wiadomo kazdy jest inny, ma swoja koncepcje postaci, co innego go smieszy co innego wkurza ale nie wyobrazam sobie sytuacji jak przy oblezeniach zamkow kiedy dowodcy dra sie na krzyku 15 razy bo kretyni zamiast sie cofac na rozkaz bija dalej. To juz nie byloby dla mnie KG.
Trudno mi w sumie okreslic swoje stanowisko..;/ Niby ci zalezy, ale poczucie humoru mi zupelnie nie podchodzi. Plusem jest to, ze mimo wieku nie wygladasz mi na malego onaniste sliniacego sie do paru pixeli na krzyz:p
hmm co do AL, chyba obily mi sie o uszy malo pochlebne opinie na ten temat, ale moze sie myle. Ja sie wstrzymuje, pewnie i tak to Diva bedzie mial decydujacy glos skoro go znasz...
_________________ " Lock up your children,
shut all windows tight.
The Witch Elves are hunting
for victims tonight."
no na CS RB bitki itd pe³na kordynacja, pos³uszeñstwo i tak dalej, miêdzy innymi dlatego chcia³bym przy³±czyæ siê do was bo u was nie ma ¿e tak to nazwê "dzieci neostrady", nie jeste¶cie jakim¶ ogromnym sojuszem nie jest was du¿o w porównaniu do waszych przeciwników a i tak ich lejecie i to mi siê podoba
No ale po to gram krasnalem ¿eby sobie beke pokrêciæ trzeba odgrywaæ postaæ co nie??
[ Dodano: Wto Gru 12, 2006 2:59 pm ]
Ancient Legion to jest serweer na którym gra³o pe³no ludzi z Allseronu w tym Horda tam siê przenios³a...Arranis, Veritius, Adriks itd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum