Nazywam siê Asthalion i zg³êbiam wiedzê mistyczn± jako Warlock, a typem magii któr± zajmujê siê jest przywo³ywanie istot. Dlaczego Warlock? Otó¿ od zawsze pragn±³em nim zostaæ. Wiele lat temu pozna³em pewnego maga, niezwykle m±drego cz³owieka. Zwa³ siê Adibael. Umia³ przywo³aæ istoty, które pomaga³y mu w walce. Chwali³ je, mówi±c, ¿e wiele razy uratowa³y mu ¿ycie. Zafascynowa³a mnie magia przywo³ywania. Adibael zgodzi³ siê zostaæ mym mentorem. Wiele mnie nauczy³ o przywo³aniach i przywo³anyh istotach... i z pewno¶ci± nauczy³by mnie wiêcej, gdyby nie jego nag³a ¶mieræ.
Teraz, gdy nie ma juz Adibaela, mogê rozwijaæ swe zdolno¶ci tylko wstêpuj±c w szeregi klanu. Dlatego chcia³bym przy³±czyæ siê do sojuszu Karan Gurth. Wierzê, ¿e tutaj bêdê móg³ zg³ebiaæ tajniki sztuki magicznej. Chcia³bym, aby to by³a owocna dla wszystkoch wspó³praca, gdzie bêdê móg³ liczyæ na pomoc w razie potrzeby. Osobi¶cie z wielk± chêci± wesprê zbrojnie jak i rad± ka¿dego wspó³towarzysza broni, który bêdzie jej potrzebowa³.
Zanthara [Usunięty]
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 11:43 pm
Nu, mi sie podoba : ) I sklonna jestem byc za. : )
Ostatnio zmieniony przez Zanthara Czw Gru 28, 2006 12:15 am, w całości zmieniany 1 raz
_________________ I am the second.
Alone in a faceless crowd.
A human caught,
in monochrome dreams.
I scream to wake up.
My voice drowns deep underground.
Only the dead can hear me.
See me!!
------------------------------------------
old RO aka ChaOs
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Czw Gru 28, 2006 1:26 am
ZA klase
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Do innych klanów nie kandydowa³em. Wysoka renoma sojuszu Karan Gurth sk³oni³a mnie do powziêcia decyzji przy³±czenia siê do niego. Poza tym jestem pewien, ¿e poznam tu wiele ambitnych osób, które tak jak ja bêd± chcia³y doskonaliæ swoje zdolno¶ci.
Klasa: Rycerz Shillien
Wysłany: Czw Gru 28, 2006 8:40 pm
lizusom mowie NIE ALE chociaz wiesz do czego sluza Twoje skile?wiesz jak walczyc swoja profesja?tylko bez smiechow znam takich co graja dlugo a nawet nie potrafia poslugiwac sie skilami
_________________ RELAXX TAKE IT EASYYYY
Weriond [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 28, 2006 9:49 pm
Ma dobrego nauczyciela je¶li chodzi o obs³ugê summonera ^_^
Ale zdjecie komnaty przydaloby sie tak czy inaczej.
Wtedy przyjac mozna, ze Yavtin jest za i zglaszasz sie do mnie, albo do niego albo do Zanthary i ktores z nas Cie przyjmuje. Bo skoro i ja i Zan jestesmy ZA, to znaczy, ze juz tylko na Yavtina czekamy. A wiec zdjecie komnaty dzieli Cie od przyjecia
Ja na kompie jestem teraz czesto, wiec PM jak tylko wkleisz zdjecie i spotkamy sie w klanie, hehe.
Je¿eli chodzi o moje skile to umiem je wykorzystaæ. Jak do tej pory nie da³em sie ³atwo zabiæ potworom. Jak siê podszkole to i w walce z innymi postaciami bêdê dawa³ sobie radê.
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Chwilka, mowiles "Do innych klanów nie kandydowa³em." a tam na zdjeciu widac postac Halabdr ktora jest w jakims klanie (swiadczy o tym tarcza klanowicza z CH).
Wyjasnij ta sprawe bo jak narazie to NIE!
ps. Te przyzwance kotow troche lipnie wygladaja, Warlock kojazy mi sie z szyszkami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum