Któtka historia:
Zawsze by³a ma³omówna tego nauczy³a jej przesz³o¶æ.
Odk±d pamiêta zawsze by³a sama, choæ nikt nie zna jej historii, sk±d siê wziê³a, do czego zmierza ... nic.
Obudzi³a siê pewnego ranka i to jest pierwsza rzecz jaka pamiêta,
nic strzêpem kartki, a raczej listu na którym pisze "Droga Sjia.(rozmazane pismo).a" i tu pismo przestaje byæ czytelne,
reszta jest rozmazana, nie sposób jej odczytaæ, jedyna rzecz z jej przesz³o¶ci.
B³±ka³a siê po ¶wiecie szukaj±c informacji o niej samej,
i w tedy na jej drodze pojawi³ siê mag który wyci±gn±³ do niej d³oñ, chcia³ jej pomoc w odnalezieniu jej samej.
Wskaza³ jej drogê ... ludzi za którymi warto pod±¿aæ ... tak Sijaa trafi³a do Zakonu Cienia.
O postaci:
Sijka jest raczej spokojna i opanowana postaci±, uparta, d±¿±c± do celu nawet po trupach. Bardzo lubi sprawiaæ ból,
bawi±c siê swoimi ofiarami, a w szczególno¶ci jasnymi ¶cierwami. Wtedy wychodzi z niej prawdziwy demon.
Walczy zawsze do samego koñca.
Cos o sobie:
Mam na imiê Andrzej, lat 24. Na Allseronie gram od ponad roku, jedyny klan w jakim by³a Sijaa to Zakon Cienia.
Lubiê pos³uchaæ muzyki, obejrzeæ dobry film, wyj¶æ na piwko ze znajomymi. Pracuje w sklepie kulturystycznym jako informatyk,
zajmuje siê sklepem internetowym i reklama w internecie. Staram siê grac codziennie, najczê¶ciej w godzinach 20 - 1.
Co wniosê do sojuszu: pomoc w ka¿dej sytuacji, trochê humoru i klimatu.
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Jacek Piekara
Get Rich or Die Tryin'
Rhol [Usunięty]
Wysłany: Pon Sty 01, 2007 3:18 pm
Za. "jasnymi ¶cierwami" roz³ozy³o mnie na ³opatki XD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum