Nick:Balaod.
Postac:Balaod.
Klasa:Destroyer.
Planowana profesja:Tytan.
Motywacja wstapienia do naszego klanu:Silny sojusz,zorganizowanie,czeste bitwy oraz raidy.
Krotka historia:
Balaod jest honorowym i odwaznym orkiem.Nieraz uczestniczyl w walce i niezawsze wygrywal.
W mlodosci byl mysliwym , czeste polowania na mocarne niedziwiedzie czy tez szybkie
i niebezpieczne dziki pozwolily mu na dobre opanowanie miecza oraz luku.W wieku 20lat napotkal na swej drodze pewnego szamana o imieniu Furien ktory zaprosil Bala
do bractwa zwanego "Furia".Choc klan ten byl maly,niezbyt bogaty i szybko sie rozpadl pokazal Balowi czym jest braterswo i dazenie do celu.Po skonczeniu 42lat
Balaod zdecydowal dolaczyc do Zakonu Cienia.Walczac wiele lat u boku z bracmi zakonnymi przeciwko wrogowi.Perfekcyjnie opanowal kunszt walki mieczem oraz wladanie lukiem.Po 24 latach Zakon przestal istniec.
Balaod niewiedzial co czynic dalej.Dawni bracia zebrali sie by na nowo stworzyc bractwo
wieksze i potezniejsze od tego co bylo.Lecz to zakonczylo sie niepowodzeniem Bal znow niewiedzial co dalej robic .Postanowil starac sie o przyjecie do bractwa:
Mor Gurth w sojuszu Karan Gurth.
Pare slow od siebie:chociaz ta historia moze wydawac sie nudna a nawet smutna
jest ona zgodna z moim zyciem na tym swiecie i innej nieznam.
Czego oczekujesz:Dobrej taktyki w walce,czestych zwyciest lub honorowych porazek.
Co mozesz sam wniesc:Potezy miecz, dobry humor i chec do walki.
Podanie ladne, estetyczne, ale jestem Przeciw. Jakis czas temu skladales podanie do Krwawych Smokow i co chwile zmieniales zdanie co do dolaczenia do Nas. Poprostu byles niezdecydowany, skad mamy wiedziec, ze znowu sie nie rozmyslisz ?
Podanie nie dlugie i tresciwe - bylbym ZA - ale jak powyzej:
okresl sie i zarzuc zdjeciem z komnaty
_________________ I am the second.
Alone in a faceless crowd.
A human caught,
in monochrome dreams.
I scream to wake up.
My voice drowns deep underground.
Only the dead can hear me.
See me!!
------------------------------------------
old RO aka ChaOs
1.Po odejsciu z Zakonu Cienia zlozylem podanie do krwawego smoka.
Po paru dniach zdecydowalem jednak wrocic do dawnego bractwa(mialem swoje powody).
Z tad moje niezdecydowanie.Teraz skadam do was podanie poniewaz
chcialbym byc w waszym klanie i sie nie wycofam.
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Sob Sty 13, 2007 6:32 pm
ZA
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
_________________ I am the second.
Alone in a faceless crowd.
A human caught,
in monochrome dreams.
I scream to wake up.
My voice drowns deep underground.
Only the dead can hear me.
See me!!
------------------------------------------
old RO aka ChaOs
Balaodowi konczy sie kara we wtorek. Wiec wtedy zostanie przyjety. Nie wiem jak zrobimy z miejscami, bo zaczyna ich brakowac, ale mam nadzieje ,ze cos sie wymysli. Mysle, ze temat mozna juz zamknac:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum