Do sali wspieraj±c siê na kosturze, wchodzi stary mê¿czyzna. Jego ciemne wyszywane srebrem szaty zdobi± d³ugie siwe w³osy opadaj±ce na barki. Twarz ozdobiona jest licznymi zmarszczkami i m±drymi oczami obserwuj±cymi otoczenie spod krzaczastych brwi.
Mê¿czyzna staje przed Rad±, wyg³adza swoje szaty ko¶cist± d³oni± i k³ania siê.
- Oto przybywam do was by prosiæ o przyjêcie mnie w wasze szeregi - zanosi siê kaszlem.
Jestem Jenever 40 letni Necromanta, chcê wraz z wami stworzyæ potêgê przed któr± wielu pochyli g³owê w pokorze. Lubiê i potrafiê walczyæ i z pewno¶ci± bêdziecie ze mnie zadowoleni gdy stanê siê jeszcze starszy.
-Oczekujê jedynie organizacji, wspólnych wypraw gdy¿ nie lubiê byæ samotnikiem, chodzenia na RB, du¿ych sk³adek na klan, pomocy w ekwipunku bym móg³ lepiej wam s³u¿yæ.
W zamian natomiast ofiarujê wam wiernego s³ugê i przyjaciela
Po tych s³owach siada ciê¿ko na zydelku i masuje obola³e kolana czekaj±c na werdykt.
Za - bo necro hehe.
A tak naprawde nie dopatrzylem sie uchybien (chyba dlatego ze takie krotkie podanie -moglbys cos wiecej napisac o sobie), pozatym nekro dobra profka.
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Sro Sty 17, 2007 4:10 pm
Napisz co¶ O SOBIE i bêdê ZA.
[ Dodano: Sro Sty 17, 2007 4:10 pm ]
Co do argumentów o nekro - nie wam o tym decydowaæ, kogo jest za du¿o w sojuszu. Akurat na wojnie im ich wiêcej tym lepiej.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
ja tam jestem przeciw....zaraz klan bedzie pe³ny...nawet jak ten 5lvl zrobimy...juz bez przesady..kazdego chcecie brac...
NIE napisa³ nic o sobie w realu...nie zapodaj zdjecia z komnaty....i jak to stwierdziliscie wyzej ma oczojebne podanie...oraz brakuje nam miejsc w klanie<===dlatego PRZECIW
Gohul o miejsca w klanie benda dbali dowodcy. Jezeli chodzi o klase to MG jako klan stworzony do walki moze przyjac kazda ilosc nekromantow wienc zapraszamy wszelkich!!! Jakby kto niedoczytal jestem Za. Jak cos i tak za okolo 3tyg benda w klanie robione czystki wienc albo sie sprawdzisz albo nie.
Nie wiem dlaczego tak bardzo siê tego uczepili¶cie ,ale dla mnie osobi¶cie nie ma to wiêkszego znaczenia tym bardziej ,¿e tego typu info mo¿e byæ równie dobrze wyssane z palca ; poza tym niczego nie dowodzi na temat osoby sk³adaj±cej podanie.
Wysłany: Sro Sty 17, 2007 6:59 pm
Ithelios napisał/a:
Nie wiem dlaczego tak bardzo siê tego uczepili¶cie ,ale dla mnie osobi¶cie nie ma to wiêkszego znaczenia tym bardziej ,¿e tego typu info mo¿e byæ równie dobrze wyssane z palca ; poza tym niczego nie dowodzi na temat osoby sk³adaj±cej podanie.
Z pewno¶ci± wiêcej ni¿ historyjka, czy opowiadanie. Ja np. lubiê wiedzieæ, z kim rozmawiam i o czym mogê z nim rozmawiaæ. Uwa¿am to, za wa¿n± informacjê przy rekrutacji, bo jak ju¿ kiedy¶ wspomnia³em w pewnym temacie wiêcej czasu spêdzamy z samymi osobami ni¿ postaciami, które odgrywaj±. Taka smutna rzeczywisto¶æ.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
No chcialem klimatycznie. Co¶ o sobie: mam 25lat ,¿one , 2 ch³opaczków, pracuje, zastanawiam sie nad wznowieniem studiów europeistyka. Avatar to moje zdjêcie. Co do nekrusa i ogólnie nukerów w klanie to nigdy ich za wiele, wiecie o tym jak bijecie RB. Dlaczego teraz... us³ysza³em ze macie zamek, w dobrym miejscu CH, jeste¶cie ogólnie w porz±dku i zorganizowani. Nie bedê siê nudzi³ na brak zajêcia. Nie jestem ¿adnym szpionem i facetem który jak dostanie ekwip ucieknie. Dla mnie to ma³ostkowe. Na wasze zaufanie postaram sobie sam zapracowaæ.
Wysłany: Sro Sty 17, 2007 7:23 pm
Zdecydowanie ZA
Dlaczego by nie, czepiacie sie nekromantow, a kogo wiekszosc z was bierze na suby. No przepraszam. On od razu gra ta profesja wiec wszystko ok. Jestem ZA
_________________ Szla magiczka przez ogrodek, zobaczyla krokodyla, wszystkie gady wyzdychaly, a magiczka zyla
Klasa: Slaaneshi
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 9:10 am
Ma 25 lat co znaczy , ze jest stabilny emocjonalnie i nie bedzie zachowywal sie jak pospolity gnojek, to chyba wazne? Zan pisze na czerwono i sie nie czepiacie. Co do europeistyki, chlopie wez sobie jakis przyszlosciowy kierunek lepiej, ja wlasnie koncze stosunki miedzynarodowe i na prace w ministerstwie nawet nie licze. Nekro nigdy za wiele.
p.s Gohul to, ze nie ma miejsc w mg nie znaczy, ze nie ma ich w sojuszu. Moze czas pomyslec o 3 Gurth a nie odsylac ludzi w cholere?(znaczy do innych klanow:P)
Aha, zapomnialabym, ZA
_________________ " Lock up your children,
shut all windows tight.
The Witch Elves are hunting
for victims tonight."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum