Pragnê do³aczyc do waszego bractwa poniewa¿:
-wszystko robicie , organizujecie razem. Nie aby tylko uzbroic swój ty³ek ,a inni klanowicze wa nie obchodz±.
-jeste¶cie silnym , zdyscyplinowanym sojuszem , a nie banda przyg³upów.
Krótka historia o mnie:
Murdock , syn w³a¶cicieli malej knajpki na wsi. Moi rodzice pragnêli , abym ja przej±l ich ma³y interes , lecz nie zgodzi³em siê i postanowi³em wyruszyc w ¶wiat. Podró¿uj±c natrafia³em na wiele miejsc niebezpiecznych. Potem postanowi³em wstapiæ do Sengeren Yutsu , lecz po krótkim czasie odszed³em stamt±d , aby utworzyæ w³sane bractwo wraz z przyjació³mi. Pomys³ nie wypali³. Teraz ¿yjê samotnie , podró¿uj±c po tym ¶wiecie i zg³ebiajac coraz to lepsze tajniki sztuki walki.
Czego oczekuje?
Wspólnych wypraw i wiernych towarzyszy broni.
Co moge wnie¶æ?
Je¶li bêdê mia³ mo¿liwo¶æ , postaram siê organizowaæ czesto wyprawy z klanowiczami w moim krêgu i nie tylko. Równiez mogê wnie¶æ szczyptê klimatu i humoru.
Co¶ z reala...
Zwiê sie Marek. Rocznik 1991. Interesuje siê p³ywaniem i oczywi¶cie L2.
Oto ca³y ja.
Screena z komnaty wyboru postaci troche pó¼niej , poniewa¿ mam problemy z ³aczem.
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Klasa: Slaaneshi
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 9:18 am
Ja jestem Za, skoro byl w sojuszu wie czym to grozi (:P). Dziwi mnie tylko, ze tak chetnie bierzecie ludzi z wrogiego poki co obozu Ejtel. Pozniej nie dziwota, ze moga byc przecieki. Mam na mysli Isenke (chyba sie nie myle, ze byle dziecko blekitu?).
_________________ " Lock up your children,
shut all windows tight.
The Witch Elves are hunting
for victims tonight."
Równie¿,nie widze przeszkód kandydatury Murdocka do MG.
_________________ ''Dobrze jest byæ w domu.
Dobrze jest s³yszeæ wicher Doliny Lodowego Wichru, czuæ jego orze¼wiaj±ce uk±szenia, jakby przypominaj±ce, ¿e ¿yjê.''-Drizzt Do'Urden
Zanthara [Usunięty]
Wysłany: Pią Sty 19, 2007 9:32 pm
Nu to jak wiekszosc za, to mozna zamknac temat. Odezwij sie do nas <Roghar, YavtinSearyn, ja, Antistes> za okolo tydzien, jak minie kara klanu po czystkach : )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum