1. Pijê wino, ba lubiê nawet kobiety i balety. (Qunio)
2. Co do kierunku studiów to studiujê bo mi siê to podoba, a pracê ju¿ mam (Witch Elf )
3. Piszê podanie do MG, nie chce isc do nowego KG (Witch Elf )
Starzec kiwaj±c g³ow± w zamy¶leniu s³ucha wypowiedzi przyby³ych na spotkanie Rady.
Siedz±c nadal na zydelku, opiera kostur o ¶cianê i powoli zaczyna sobie wy³amywaæ reumatycznie powykrêcane paluchy w skomplikowanych magicznych symbolach .
Gdzie¶ daleko uderzy³ pierwszy grzmot zwiastuj±cy nadchodz±c± burzê...
Klasa: Rycerz Shillien
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 12:17 pm
wybacz stary ale Twoja historia mnie nie urzekla- jestem na NIE,acz kolwiek gdyby nie Twoja dopowiedz napisana i uargumentowana w tkai a nie inny sposob bylabym na TAK.Przykro mi
wybacz stary ale Twoja historia mnie nie urzekla- jestem na NIE,acz kolwiek gdyby nie Twoja dopowiedz napisana i uargumentowana w tkai a nie inny sposob bylabym na TAK.Przykro mi
By wszystko by³o jasne
po 1. o któr± moj± "dopowiedz" ci chodzi? bo je¶li o t± wypunktowan± to odpowiedzia³em tylko na zadane pytania. A charakter odpowiedzi dopasowa³em do stylu zadaj±cego pytanie.
po 2. moja historia nie musi nikogo urzekaæ. Od urzekania jest bezpo¶redni kontakt, a nie tych kilka postów rekrutacji. Chyba gadacie np: na TS-ie?
po 3. powiem szczerze, ¿e nie jestem na dobrej drodze do pa³ania sympati± do kogo¶ kto argumentuje swoj± decyzjê w sposób "bo oczojebne podanie",
"bo kolejny nekromanta" lub patrz cytat. Mam wam napisaæ RPG- owe opowiadanko o moim nekrusie? Albo CV wam wys³aæ?
po 4. co o mnie mo¿ecie powiedzieæ skoro mnie nie znacie? poznajcie i wtedy oceniajcie.
Zastanawiam siê czemu po prostu nie we¼miecie mnie na okres próbny, jak siê nie dogram z wami to sobie podziêkujemy i mi³o po¿egnamy kieruj±c siê zasad± "nic na si³e", bo po co i mnie i wam siê mêczyæ.
po 5. Nie wiem czemu zaczyna ogarniaæ mnie pesymizm , ale dziêkujê wszystkim co opowiedzieli siê "ZA".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum