Wbi³a g³êbiej sztylet, rana powiêkszy³a siê i krew po udzie sp³yne³a na posadzkê. Poczu³a znajomy szum w g³owie i dreszcz przeszed³ po plecach. Tak, dok³adnie tyle ile potrzebowa³a. Przyp³yw mocy zawsze by³ równy up³ywowi krwi. Obliza³a usta, wyrecytowa³a zaklêcie i monstrum które zbli¿a³o siê w jej stronê pad³o od ciosu. U¶miechnê³a siê. Fakt, ze ledwo trzyma³a siê na nogach tylko j± zagrzewa³ do walki. Dreszcze jak w agonii i blisko¶æ ¶mierci to lubi³a od dziecka. Jeszcze jedno naciêcie na udzie i jeszcze kilka kropli krwi i znowu zach³ysnê³a siê moc±...
Witam. Sitala moje imiê, Sitala - Sit dla przyjació³. Wiêkszo¶æ z Was juz wie czym siê zajmujê. Uprawiam mroczn± magiê, takich jak ja nazywaj± SH. Wiek... Czy to istotne? Kobiety o wiek siê nie pyta <za¶mia³a siê cicho> ale zawsze mogê to wyja¶nic na ucho. <sk³oni³a siê> Przychodzê do Was prosiæ o ochronê, wsparcie a zarazem oferuj±c to czym dysponujê czyli siebie i swoja magiê.
Sitala jest moj± czwarta postaci± na koncie, porzednie to zamkniêty rozdzia³ w moim zyciu gdy¿ wi±¿e siê z nieporozumieniem jakim by³ jeden z klanów Eithel. Odesz³am z tamt±d patrz±c z niesmakiem jak wazeliniarze i nieroby dorabiaj± siê wszystkiego kosztem innych.
MorGurth - dlaczego akurat wy? S³ysza³am o rankingu, wydaje mi siê jedynym rozs±dnym sposobem na szybki rozwój klanu i eliminowanie tego czemu ho³duj± ejtele.
Screena z komnaty chêtnie prze¶lê Lotarionowi je¶li tylko zajdzie taka potrzeba.
Jeszcze jedno - Sitala za³ozy³a klan na 1 poziom aby uzyskaæ dodatkowy WH, jako¶ zawsze jej sie dziwnie du¿o rzeczy gromadzilo w ekwipunku. Poza tym sk³ada sobie sprzet i posiadanie cwh znacznie u³atwia orientacjê w ilo¶ci materia³ów.
Pozdrawiam i pozostawiam swoj± osobe do dyspozycji.
Jeszcze parê s³ów o mnie: jestem mêzatk±, mam sliczna córeczkê ale wci±¿ siê uczê w szkole medycznej.
Interesuje siê .... anatomi± ^^.
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 6:40 pm
Sitala napisał/a:
Screena z komnaty chêtnie prze¶lê Lotarionowi je¶li tylko zajdzie taka potrzeba.
Przeciw -> Edit: ZA
Edit: ¯eby by³a jasno¶æ, uwa¿am, ¿e wstêpuj±c do sojuszu nie powinna¶ mieæ do ukrycia niczego przed cz³onkami. Skoro masz co¶ do ukrycia przede mn±, jestem przeciw.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Ostatnio zmieniony przez Lee Czw Sty 18, 2007 7:12 pm, w całości zmieniany 2 razy
zobacze zdj±tko komnaty, ocenie i siê wypowiem Je¶li ma co¶ do ukrycia przed kim¶ to mo¿e ma ku temu powód - nie wiem co i nie wiem przed kim, ale wy te¿ nie mówicie sobie wszystkiego o sobie. Narazie nie wiem kompletnie nic, ale je¶li chce zaufaæ mi to znaczy, ¿e zadn± wtyk± nie jest. Czekam na rozwi±zanie tej zagadki
_________________ _________________________________________
"Don't fear the darkness. Fear what it hides."
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 6:59 pm
Turendall napisał/a:
zobacze zdj±tko komnaty, ocenie i siê wypowiem Je¶li ma co¶ do ukrycia przed kim¶ to mo¿e ma ku temu powód - nie wiem co i nie wiem przed kim, ale wy te¿ nie mówicie sobie wszystkiego o sobie. Narazie nie wiem kompletnie nic, ale je¶li chce zaufaæ mi to znaczy, ¿e zadn± wtyk± nie jest. Czekam na rozwi±zanie tej zagadki
Je¶li chodzi o mnie to po prostu sam chcia³bym siê przekonaæ z kim mam do czynienia. Nie jestem jakim¶ strasznie m¶ciwym cz³owiekiem, ale wolê mieæ jaki¶ zarys jej dorobku na serwerze, a taki posiada - w obozie wroga.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Naprawdê nie ten zamek. Doskonale wiem, ¿e MG nied³ugo oddaje zamek. Pozdrawiam.
Sitala
_________________ Kiedy wnoszê do lasu znój mego ¿ywota i twarz tak nie podobn± do tego co le¶ne, widzê otch³añ co skoml±c w gêstwinie siê miota i rozrania o sêki swe ¿ale bezkresne.
Rhol [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 7:01 pm
Ukrywanie czego¶ prowadzi to k³amstwa i oszustwa.
Opowiadanie ³adnie siê zaczê³o, ale "takich jak ja nazywaj± SH" oraz "Kobiety o wiek siê nie pyta" zabrzmia³o przyziemnie i banalnie No i to "z tamt±d" tym bardziej, ¿e doros³a kobita
Nie jestem pewny czy to ta osoba, która powiedzia³a ¿e z chamstwem (ze mn±) bêdzie walczyæ, ale mimo wszystko mogê byæ za.
Lee po pewnych akcjach na serwerze sam powinienes wiedziec ze nie o wszystkim chce sie mówiæ. Zdjêcie komnaty widzia³em - nie mam nic przeciwko, obawy rozumiem, mam nadzieje, ¿e z czasem zostan± rozwiane. Zaufano mi, wiec odwdzieczam siê tym samym.
ZA
_________________ _________________________________________
"Don't fear the darkness. Fear what it hides."
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 7:12 pm
LotU napisał/a:
Lee po pewnych akcjach na serwerze sam powinienes wiedziec ze nie o wszystkim chce sie mówiæ. Zdjêcie komnaty widzia³em - nie mam nic przeciwko, obawy rozumiem, mam nadzieje, ¿e z czasem zostan± rozwiane.
Skoro LotU nie ma nic przeciwko, ja te¿ nie mam przeciwwskazañ, zmieniam na ZA.
Klasa: Slaaneshi
Wysłany: Pią Sty 19, 2007 11:40 am
Moglibyscie jakos motywowac te swoje sprzeciwy.
_________________ " Lock up your children,
shut all windows tight.
The Witch Elves are hunting
for victims tonight."
Zanthara [Usunięty]
Wysłany: Pią Sty 19, 2007 1:27 pm
Podpisuje sie pod postem Mohri.
//edit
Sitala rozwiazuje swoj klan, wiec tez ma kare. Czekamy do jej konca:) Sit, zglos sie albo do Roghara, YavtinaSearyna, Antistesa lub do mnie w grze, jak Ci kara minie:)
Mysle, ze mozna zamknac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum