Klasa: Destroyer
Wysłany: Pią Sty 19, 2007 3:37 am Thorke
Nick: Thorke
Postaæ: Thorke
Motywacja: Wiele s³ysza³em o WAS i „rankingu” który uwa¿am ¿e jest ¶wietnym pomys³em, szukam klany który co¶ robi, w którym jest sporo osób aby zawsze mo¿na z kim¶ pogadaæ i¶æ na polowanie, dobrze spêdziæ czas
Opowiadanie: Jestem Orczym Naje¼c± w wieku 63 lat który nie nale¿y do ¿adnego klanu poniewa¿ pierwszy klan do którego nale¿a³ przesta³ istnieæ by³a to Horda pod dowództwem Teligniewa niestety klan odszed³ do innej krainy ja zosta³em wst±pi³em za namow± Alhazred'a do Zakonu Cienia którego liderem by³ Larkon ale klan siê rozpad³ ostatnim klan w szeregach którego by³em nazywa³ siê Egida Dagor ale on nie wytrzyma³ tygodnia.
Czego oczekuje: Pomocy w podnoszeniu do¶wiadczenia postaci, wypraw, kontaktu z nowymi postaciami.
Co wniosê: Oddanie liderowi oraz klanowi, miecz <hrhr> pomoc je¿eli bêdê w stanie w czym¶ pomagaæ
Ostatnio zmieniony przez Thorke Sob Sty 20, 2007 10:48 pm, w całości zmieniany 1 raz
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
_________________ I am the second.
Alone in a faceless crowd.
A human caught,
in monochrome dreams.
I scream to wake up.
My voice drowns deep underground.
Only the dead can hear me.
See me!!
------------------------------------------
old RO aka ChaOs
Wysłany: Pią Sty 19, 2007 3:06 pm
Co¶ o mnie:
Urodzi³em siê i mieszkam w Krakowie 23 lata temu <ehhh> Moje zainteresowanie to Filmy ogl±danie oczywi¶cie do robienie hmmm raczej nie bardzo, lubiê te¿ s³uchaæ muzyki nie wyobra¿am sobie dnia bez niej. Inne moja zainteresowanie a te¿ namiêtno¶ci zwi±zane sa z informatyka, jak na razie posiadam tylko tytu³ technika informatyki ale mam nadzieje ¿e siê to zmieni hrhr. A teraz co do wina .... oj nie lubiê mam nadzieje ze to mnie nie dyskwalifikuje, ale za to lubiê piwo jestem nawet Ambasadorem Lecha. Jak by¶cie chcieli jeszcze jakie¶ informacje o mnie to pytajcie
Wysłany: Pią Sty 19, 2007 3:18 pm
To ze pije trochê to masz racje to jest taka akcja reklamowa kiedy¶ dosta³em poczt± piwo hrhr s± tam te¿ ankiety na temat reklam imprez i takich tam zapraszam na stronê www.lechambasada.pl
Klasa: Szlachcic
Wysłany: Pią Sty 19, 2007 9:49 pm
Podoba mi sie to, ze coraz wiecej przychodzi osob dojrzalych, czasem nawet ustatkowanych. A nie jakies gnojki/dzieci neostrady myslace i zyjace tylko koksem.
Jak najbardziej ZA.
_________________ Believe me when I tell you
Life will not break your heart
It will crush it
Klasa: Rycerz Shillien
Wysłany: Pią Sty 19, 2007 10:54 pm
Torres napisał/a:
Podoba mi sie to, ze coraz wiecej przychodzi osob dojrzalych, czasem nawet ustatkowanych. A nie jakies gnojki/dzieci neostrady myslace i zyjace tylko koksem.
Jak najbardziej ZA.
³adnie,zes podsumowal n/c
_________________ RELAXX TAKE IT EASYYYY
Zanthara [Usunięty]
Wysłany: Pon Sty 22, 2007 12:31 am
Zanthara napisał/a:
Nu, wiec w takim razie trzeba czekac, az ostatni rekrut dojdzie do MG przed czystkami, a potem 5 dni, az kara klanu minie. Odezwij sie do Roghara/YavtinaSearyna/Antistesa albo do mnie za okolo tydzien.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum