Klasa: Rycerz Shillien
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 9:22 am
Ahangra ! prosze mi sie tu teges,niesprzeciwiaæ <trzask pejcza w oddali>
Zanthcia :Welcome in the heaven .Come with me & i will show ya hot desire.Taste it...did you feel it?
Snif, snif to mnie juz nie kcesz Vampi? <poci±ga noskiem> a tak mi by³o z toba mi³o xD
_________________ Kiedy wnoszê do lasu znój mego ¿ywota i twarz tak nie podobn± do tego co le¶ne, widzê otch³añ co skoml±c w gêstwinie siê miota i rozrania o sêki swe ¿ale bezkresne.
Tu jest strona na ktora prosze byscie weszli i na dole w prawym boku sa "REKLAMU GOOGLE" i przydalo by sie jakbyscie czasem poklikali ;], a moze cos z elektroniki sie przyda:D
Z góry dzieki
Zanthara [Usunięty]
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 7:58 pm
Przykro mi Kalka Moje mozliwosci juz sie skonczyly Biore Linnke i Sitke i juz nic wiecej mi nie potrzeba xD
Tu jest strona na ktora prosze byscie weszli i na dole w prawym boku sa "REKLAMU GOOGLE" i przydalo by sie jakbyscie czasem poklikali ;], a moze cos z elektroniki sie przyda:D
No... chwilkê mnie nie ma i ju¿ siê dzieje... Bu beze mnie ;/ Vampi <mua> Linka <mua> <polecia³a po pejczyk>
_________________ Kiedy wnoszê do lasu znój mego ¿ywota i twarz tak nie podobn± do tego co le¶ne, widzê otch³añ co skoml±c w gêstwinie siê miota i rozrania o sêki swe ¿ale bezkresne.
a nie mówi³a, ze mê¿czyzna powinien znaæ swoje miejsce? ^^ hrhr
<chlasta pejczykiem powy¿szych mê¿czyzn> i do szeregu! xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum