Bylem w OPus Dei ale OD juz nie ma ;( Dlatego Pisze to podania do was jako ostatniego frontu Drugiej Strony Barykady .
Czemu Akurat do KG ?
Chyba akurat dla tego ze w Kg znam najwiecej osob :LiN, Xazz, Ate ,Murka,Fea,Lya,Artha z Dawnych czasow Michio prawie zapomnialem o Mia³ Mia³ <grgrg>;Pi wszystkich tych ktorzy ze man walczyli za KG i UT
No i chcialbym przede wszystkim moc znowu walczyc dla kogos !
Moze sie nie rozpisalem co do poprzednich klanow ale chyba to juz nie wazne poniewaz spalilem wszelakie mosty za soba i zapomnialem o przeszlosci
Wiem nie wysililem sie tym podaniem ale ono ma na celu bardziej przyblizenie mojego imienia sojuszowi a nie przedstawienia jej od poczatku bo Ci co mieli okazje juz walczyli razem u mego boku i raczej wiedza ze zawsze mozna na mnie liczyc
Pozdrawiam Jezeli ktos chcialby poznac mnie bardziej to prosze o jakis znak w grze lub tu an forum
Wiem Tur ale to bylo przez okres 2 lat ..widocznie potrzebowalem tyle czasu zeby dojrzec do tego aby wybrac odpowiednia droge <oko>
Prosze was drogie Panie troche racji w tym jest ze podanie mogloby byc lepsze
No pewnie, ¿e nie zachwyca. Ale i tak jest o wiele lepsze od obu podañ Quar. Poza tym trochê co innego gdy znamy osobê aplikuj±c±, ni¿ ca³kowicie nieznan±.
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 4:02 pm
Jeszcze raz screen do okna wyboru. Link przeklei³e¶ pewnie z forum OD i skróci³o go przez co nie mo¿na go odczytaæ.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Biegam w BW, mam tytu³ Kap³anka ¦mierci i prawie nikt mnie nie mêczy o aury (2 osoby nieznajome w przeci±gu 2 miesiêcy). Zamieñ siê. Chcê niszczyæ ludzkie marzenia
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 1:03 am
ZA
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum