Klasa: Mroczny m¶ciciel
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 6:46 pm Svarte.
Witajcie. Zwe siê Svarte, jestem mrocznym m¶cielem. Mam nadziejê zostaæ piekielnym rycerzem, aczkolwiek, aby nim zostaæ daleka i niezwykle trudna droga przede mn±... Do rzeczy.
Rzeknê wpierw, ¿em sukinsyn, bezczelny ze mnie jegomo¶æ. Nie przepadam za elfami, a przedewszystkim za paladynami. Tak dla zasady, a i mam kilka powodów. Nie daje wiary bóstwom, jestem heretykiem. Dla was, za³o¿ycieli- mrocznych elfów- mo¿e i jest to obraza, ale ja nie znam waszej Shilen. Co do spraw politycznych, to rzadko siê mieszam, nie mam do tego g³owy.
Co mogê rzec o motywacji... Ca³kiem niedawno stan±³em w bitwie po stronie Karan Gurth.(niestety wszystko mnie ominê³o przez ogromne zamroki, które mnie nêka³y) Cz³onkowie ca³ego sojuszu mi zaimponowali, a od tamtej pory wiele rozmy¶la³em, na temat waszej gildii.
Oferowaæ wam mogê moj± wierno¶æ, do samego koñca. Zarêczam przek³adaæ problemy gildii, nad w³asne.
W zasadzie nie oczekujê nic.
Chcia³em dodaæ, ¿e teraz w ogóle nie posiadam zbroji, ani orê¿a.
_________________ ''Dobrze jest byæ w domu.
Dobrze jest s³yszeæ wicher Doliny Lodowego Wichru, czuæ jego orze¼wiaj±ce uk±szenia, jakby przypominaj±ce, ¿e ¿yjê.''-Drizzt Do'Urden
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 7:46 pm
Ca³y swój ekwipunek niestety pozostawi³em w gildii, z której odszed³em. Mia³em w zamiarach wykuæ zbrojê zag³ady. Uda³o mi siê nawet zdobyæ tarczê, ale reszta mnie przeros³a. Wiêkszo¶æ materia³ów uda³o mi siê zakupiæ, a reszta... To ju¿ inna historia.
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 9:12 pm
Je¶li liczysz na sprzêt to siê przeliczysz. Uzupe³nij podanie o zdjêcie z komnaty, informacje o sobie, historiê postaci (to nie ma byæ klimatyczne opowiadanie a niejako ¿yciorys) i opisz postacie, które znajduj± siê w komnacie wyboru.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje Å‚zy lecÄ… mi na koszulÄ™ z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Klasa: tak
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 4:00 am
Wlasnie, opowiedz cos wiecej o przeszlosci.
kaos cie zna, a to juz plus. Rozwin swoja wypowiedz i koniecznie daj screena z komnaty.
Chcialbym poznac tez okolicznosci utraty sprzetu.
Rêczê za niego, to mój d³ugoletni przyjaciel (mowa o grze )
Sama go namawia³am, ¿eby do KG przyszed³. Niektórzy mogli go poznaæ gdy jaki¶ czas temu zbierali¶my siê by biæ b³êkit pod Partisan's Hideaway.
Sprzêt siê uda jako¶ skombinowaæ, nie Svarte? Zajmiemy siê tym.
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 1:32 pm
Nie liczê na was co do osprzêtu. Mam nadziejê, ¿e handel znów powróci do normy i bêdê mia³ mo¿liwo¶æ skompletowania swej w³asnej zbroji.
Turendall- Gram naprawdê d³ugo, jednak czêsto ¿±glowa³em postaciami. 54 kr±g.
Utraci³em osprzêt poniewa¿ w Mjolnirze go¶ci³em ca³kiem d³ugo i tam mia³em mus pozostawienia swego osprzêtu. Zosta³em przyjêty w ich szeregi, gdy jeszcze mia³em pe³en zestaw brygandyny i tarbara.
Dlaczego odszed³em od Mjolniru? Pilne sprawy zmusi³y mnie do opuszczenia Aden na d³ugi czas. Gdy wróci³em, powtórnie wst±pi³em w ich szeregi. Na krótki okres, a pó¼niej odszed³em od gildii i tak ju¿ zosta³o. Narazie trudzê siê handlem i mam nadziejê sam zdobyæ co¶. Flamberg, o którym Wspomnia³ Aeranthir nie jest mój i z pewno¶ci± za nied³ugo trafi do swego w³a¶ciciela.
Lista klanów:
Mjolnir.
¯yciorys:
Od k±d zdecydowa³em siê na ¶cie¿kê poszukiwacza przygód, oko³o siedmiu dni go¶ci³em na wyspie g³osów, jednak szybko robi³em postêpy i wkrótce zosta³em wys³any z misj± na kontynent. Wykonywa³em misjê, cobym móg³ rycerzem zostaæ. Nied³ugo pó¼niej Mjolnir przyj±³ mnie w swe szeregi. W tej gildii spêdzi³em ca³kiem sporo czasu, jednak gdy stwierdzi³em, i¿ to nie gildia, która mnie interesuje... Odszed³em. Zaj±³em siê handlem. Handel by³ owocny, do czasu. Pó¼niej w Dion by³em ¶wiadkiem jak to Aeranthir wda³ siê w k³ótnie z dwoma jegomo¶ciami z b³êkitu, a pó¼niej uczestniczy³em w bitwie pod Kryjówk± Partyzantów. To chyba koniec. Bardziej szczegó³owy opis mego ¿yciorysu mo¿ecie poznaæ przy beczce ciemnego ungera.
Hm, mjolnir to runedar czy mindon bo juz sam nie pamietam
Na jeden bat w sumie, bo ja pod 'mindonczyk' i runedar mam na mysli zawsze, bo dla mnie te dwa to praktycznie na jedno wychodzi.
Jak narazie jestem przeciw mimo wszystko, moze mnie do siebie przekonasz, moze nie, nie ma to w sumie dla samego procesu rekrutacyjnego az takiego znaczenia
Klasa: Mroczny M¶ciciel
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 4:02 pm
Mad.
Ukryta Wiadomo¶æ:
Je¶li jeste¶ *zarejestrowanym u¿ytkownikiem* musisz odpowiedzieæ w tym temacie ¿eby zobaczyæ t± wiadomo¶æ --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
[ Dodano: Sob Maj 12, 2007 5:03 pm ]
Za to ten ork napewno jest w Mindonie
_________________ I choæbym szed³ przez ciemn± doline z³a siê nie ulêkne,bo mam Damascusa +69.
Ostatnio zmieniony przez Lee Nie Maj 13, 2007 1:54 am, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum