Syruna 66 krag
Interesuje mnie Hip-Hop maniak L2 Programista i grafik przy L2 spedzam dziennie po 3-4 godziny i wiecj
Prorokini moj cel pomagac swojemu bractwo zawsze i wszedzie dla wrogow nie okazywac litosci. Lubie dobre wyprawy na trudne RB... bractwo w jakim bylem to ArsMoriende aktualnie mam swoje ktore jest w trakcie rozwiazywania.
Wspolne Klanowe i Sojuszowe wyprawy dobra zabawa i mile towarzystwo. Wojny jak nabardziej moga byc bo lubie gdy cos sie dzieje
Moje Aury humor Pomoc w kazdej sytuacji
Klasa: dominator/arcymag/silver ranger
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 7:52 am
a mnie sie podoba...
dodaj tylko screena...
jest krotkie, zwiezlowate.... nie jestesmy kacikiem literackim. w zasadzie ujal PRAWIE /wiem, ze prawie robi wielkka roznice :p/ wszystko w tym podaniu ^^
_________________ GREENPOWER "Idąc cmentarną aleją, szukam Ciebie, mój przyjacielu! Odszedłeś, bo byłeś słaby, jak suchy liść..."TSA - 51
i bêdzie kolejny krwawy prorok heh nie no to jestakie tego... widaæ, ¿e na odwal sie to mo¿e by j± przyj±æ na odwal sie?
_________________ Kiedy wnoszê do lasu znój mego ¿ywota i twarz tak nie podobn± do tego co le¶ne, widzê otch³añ co skoml±c w gêstwinie siê miota i rozrania o sêki swe ¿ale bezkresne.
Oj tam, moje te¿ przecie¿ nie powala³o na kolana
Podlinkujesz zdj±tko z komnaty, dopiszesz co¶, ¿eby choæ wizualnie wygl±da³o na obszerniejsze i pewnie nikt sie rzucaæ nie bêdzie.
Jak bêdzie sznurek, to jestem za
I na koniec, Twój stosunek do pvp. Je¶li nie bêdziesz musia³ "nagle" wyjechaæ, b±d¼ inne ciekawe "zbiegi okoliczno¶ci" uniemo¿liwiaj±ce ci grê, gdy tylko wybuchnie konflikt zbrojny... bêdê za.
Nic wiêcej od Ciebie nie chcê je¶li o mnie chodzi.
_________________ <aarfy> zjebani ludzie powinni cierpiec!
ema ema
hih, fajnie wiedzieæ ze nie przyjm± cie tylko dlatego ¿e ''to babka'' jak dla mnie ZA, zapewne sie przydasz w Sojuszu.
Amiri Ty to wogóle odosobniony przypadek :>
_________________ Kiedy wnoszê do lasu znój mego ¿ywota i twarz tak nie podobn± do tego co le¶ne, widzê otch³añ co skoml±c w gêstwinie siê miota i rozrania o sêki swe ¿ale bezkresne.
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Sob Lip 07, 2007 1:05 pm
ZA -> MG
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum