- Jestem mlodym 21 latkiem. Od jakiegos czasu gram w l2, przewinalem sie przez kilka serwerow, najdluzej gram na Allseronie. Lubie ladne panie, dobra muzyke i wypic ze znajomymi. Mam specyficzny charakter ;]
- Jestem Wyjcem Wojny lub jak ktos woli WarCryerem na 70 poziomie. W swiecie Aden mam starszego brata. Bylem jakis czas w klanie GloryGuardians , z ktorego odszelem z wlasnej woli. Nie mam zadnych dlugow, co do bylego klanu, moze jedynie dlug wdziecznosci co do niektorych osob. Nienawidze jesli ktos przeszkadza mi w polowaniu.
Posiadam: Set bw robe(helm klata i badeje + 3), krisa +3 z focusem, bizuteria BO.
- Uwazam ze jest to jeden z lepiej zorganizowanych sojuszy na Allseronie.
- Oczekuje dobrej zabawy i duzej porcji smiechu
- Do sojuszu moge wniesc siebie i to co soba prezentuje, jak i moja zakrecona postac.
Klasa: Mroczny M¶ciciel
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 3:51 pm
Za.
Po cholere kolejne opowiadanie o WRC przy ognisku z kapturem który zapatrzy³ sie w ogieñ.
I tak nikt tego nie przeczyta.
Chodzi³a czapla po desce,opowiedziec Ci jeszcze?
_________________ I choæbym szed³ przez ciemn± doline z³a siê nie ulêkne,bo mam Damascusa +69.
Myrusha, niestety nikomu za bardzo nie chce sie klimaciæ... jak s³ysz± wyprawa to jest od razu pytanie ''co bijesz''? Nikomu nie przyjdzie do g³owy ¿e mo¿na wyprawiaæ sie po przygodê? ehh A ja jednak przeczyta³abym opowiadanie, wprawdze jak mawiano ju¿ wcz¶niej KG to nie klub literacki, lecz to w jaki sposób kto¶ formuuje zdania potrafi nieco wnie¶æ o nim samym. Wstêpnie jednak za. Bêdzie kolejny wyjec który szuka party...
_________________ Kiedy wnoszê do lasu znój mego ¿ywota i twarz tak nie podobn± do tego co le¶ne, widzê otch³añ co skoml±c w gêstwinie siê miota i rozrania o sêki swe ¿ale bezkresne.
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Sro Lip 25, 2007 12:55 pm
Zg³o¶ siê do Divy w grze.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum