1. Imiê postaci w grze.
Elvrichintare (Córka tej starej Wrednej Z³o¶nicy. Charakter ten sam oczywi¶cie. Choæ mo¿e nie dok³adnie ten sam, to i tak bardzo podobny)
2. Nick na mIRCu.
[SY]Elvrich (Tak na prawdê to nie wiem co to jest i nie umiem korzystaæ).
3. Profesja.
Jak bozia da to Spellhowler.
4. Czego oczekujesz od klanu?
Solidarno¶ci, tolerancji, poszanowania idei, czasem cierpliwo¶ci, tego aby klan czasem s³ucha³, no i pocz±tkowego wsparcia materialnego, choæ nie o to chodzi. Moim g³ównym celem jest mi³a i przyjemna gra z lud¼mi, gra z klimatem rpg. Drugim celem, mniej wa¿nym, jest osi±gniêcie 3 profesji, Storm Screamera a takze Soultakera i Shillien Templara Najpierw przyjemno¶æ i zabawa a pó¼niej ambicje.
5. Co do niego wniesiesz?
Grzybicê, tr±d, malariê, ¿ó³t± febrê, AIDS i ebolê. A na powa¿nie, to mam to samo podej¶cie co pó³tora roku temu. Czyli wniosê ca³ego siebie moje czasami kontrowersyjne spojrzenie na ¶wiat i dziwne pogl±dy, nie zawsze s³uszne z ogólnie panuj±c± mod±.
6. Kilka zdañ o sobie.
Mam mamê, tatê i psa. I od niedawna kota. Studiuje Turystykê i Rekreacjê w Poznaniu i teoretycznie jestem na 2 roku ale jeden g³upi profesor jeszcze 100 osobom nie zaliczy³ praktyk wiêc nie wiadomo :/
7. Ile dziennie grywasz w L2 Allseron?
Zapewne bêdzie to 2-12h dziennie, w zale¿no¶ci od dnia tygodnia i nat³oku egzaminów.
8. Obowi±zkowe zdjêcie ekranu z postaciami.
Mama mówi, ¿ebym w internecie nie podawa³ swoich zdjêæ, bo wszêdzie siê pedofile czaj±.
_________________ Primum vivere, deinde philosophari...
Sh dla Twojej wiadomosci RZADZI (nie wazne ze na rb sie juz nei spisuje i tak rulez:PP) a co do podania nie wiem nie czytalem ale ZA;]
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum