Co¶ o sobie:
Nazywam siê Igor mam 15 lat pochodzê z Kozienic. Lubie graæ w pi³kê no¿na counter-strike'a i oczywi¶cie w L2 (ale wszystko z umiarem).
Postaæ:
Vertila mroczny elf 49 kr±g (nie d³ugo 50) Shillen Elder planuje 3 profesje i mo¿e jakiego¶ suba. http://img145.imageshack....hot00000yh6.jpg -zdjecie z komnaty
Krótka historia bêdzie naprawdê krótka. Oto ona:
Przez pierwsze 15 lat siedzia³em w wiosce Mrocznych elfów kolejne 5 przebywa³em gdzie¶ pomiêdzy wioskami Gludio a Gludin a¿ do osi±gniêcia pierwszej profesji pó¼niej przenios³em sie do miasta Dion gdzie szkoli³em siê dalej.
Po wielu latach tu³aczki po tym okrutnym ¶wiecie osi±gn±³em 2 profesje, i oto jestem ja we w³asnej osobie.
Motywacja:
Jeste¶cie naprawdê dobrym klanem, jednym z nielicznych których pasuj± mi warunki bytowania itp.
Co mogê wnie¶æ:
Hmmm.. trudne pytanie bo to zale¿y czego oczekujecie ale na pewno wniosê nieco humoru(je¶li potrzeba) i pomoc w postaci moich aur (narzazie niezbyt dobre ale rosnê w si³ê).
Wszelkie zastrze¿enia mo¿na konsultowaæ po nr GG 894776
Ostatnio zmieniony przez Vertila Pią Lis 23, 2007 5:04 pm, w całości zmieniany 1 raz
Tu jest strona na ktora prosze byscie weszli i na dole w prawym boku sa "REKLAMU GOOGLE" i przydalo by sie jakbyscie czasem poklikali ;], a moze cos z elektroniki sie przyda:D
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum