Dosta³em informacjê, ¿e Karan Gurth przygarnie z chêci± kociarza, który uzyczy mocy królowej ³ucznikom. Zgodzi³em siê na to chêtnie i sk³adam zatem podanie do klanu Mor Gurth, w którym to chcê zacz±æ swoj± przygodê. O mo¿liwo¶ci wst±pienia dowiedzia³em siê od Kodruna, który nota bene zaczepi³ mnie na Giranowskim rynku, wielki to zaszczyt dla mnie, ze tacy wielcy Panowie potrzebuj± dobrego summonera. Co tu dalej napisaæ, potrafiê o siebie zadbaæ, pragnê pomocy od klanu w sprawach tzw polowania, macie ch w Aden to na pewno u³atwi mi ¿ywota. Co wniosê? Nieco energii, potrafiê siê dostosowaæ, posiadam poczucie humoru oraz jestem dojrza³ym graczem.
Ingwe SR - mialem nim grac, ale jednak nie chcialo mi sie
Varizhr - 32 lvl Szaman - postac zrobiona do eventu zbojnickiego, obecnie nie wi±¿e z ni± nic ciekawego
Mialem kiedys Ol i wrc na wyzszych krêgach ale skasowane.
W realu mam 25 lat i wybieram sie na studia graficzne do niemiec, mam na imiê Piotrek i jest fajnie. Lubiê s³uchac dobrej muzyki od Numetalu po Nu jazz^^ Pozdrawiam.
_________________ Stowarzyszenie Odnowy Wsi Aktywnej
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
ZA tylko jesli jedziesz do Niemiec bedziesz mogl grac;>?
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum