Wiek realny - 17
Czêstotliwo¶æ grania - zale¿y, najczê¶ciej wieczorami.
Na Allseronie gram prorokiem (42 kr±g), który wzi±³ siê z wiadomego wszystkim miejsca, wiadomego wszystkim domu, ze znajomej wszystkim rodziny lecz nikt nie zna³ prawdziwej osobowo¶ci m³odego proroka. Po osi±gniêciu dojrza³o¶ci wyruszy³ w ¶wiat zgodnie ze swoim przeznaczeniem. Jest pomocny, uczynny, honorowy.
Moja chêæ do³±czenia do was jest motywowana :
- ujrzeniem og³oszenia,
- waszej dobrej reputacji,
- dowiedzenia siê paru rzeczy o was.
Wcze¶niej nie by³em w ¿adnym innym klanie.
Oczekujê od klanu mi³ej atmosfery.
Co wprowadzê do klanu hmm... ciê¿ko to okre¶liæ na wstêpie.
Z powodów ma³ych problemów z imageshackiem daje na rapidzie.
cholera kojaze skads nick murdok gdzie wczesniej grales?
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Murdoc - podoba mi siê, ¿e to twoja pierwsza postaæ i ¿e nie masz kilku w odstawce, wiêc za, bo jestem za wspieraniem takich osób.
Mam jednak nadziejê, ¿e dobrze siê obezna³e¶ ju¿ z postaci±, któr± obra³e¶ i wiesz, gdzie jest jej miejsce w dru¿ynie (z³e do¶wiadczenia z nowymi charakterami). Jednak jak nie orientujesz siê za bardzo, to ci pomo¿emy siê nauczyæ.
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
do KG bierzemy ludzi 7x bardzo przydatnych pod pvp badz kox najlepiej noblesow....szkoda ze sie nie zglosiles przed 2 profa byc do akademi jeszcze poszedl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum