Moja postaæ to Jastrzêbie Oko (HE), obecnie posiada 49 kr±g (nie zapewniam ¿e jutro te¿ bêdzie ten sam), i mimo m³odego wieku jest bardzo do¶wiadczona (gra³em na supreme, paradise i wielu innych przez oko³o 2 lata)
Motywacj± wst±pienia do waszego sojuszu s± dla mnie zasady które bardzo mi odpowiadaj± a tak¿e to ¿e w realu znam wiele osób z sojuszu klanu KG czyli UT (Verianel, Dangow, Angavandreal, Armendil i jeszcze paru...),w prawdziwym ¶wiecie znam te¿ proroka który niedawno do was doszed³ czyli Angtsuaela.
Wcze¶niej by³em przez pare dni w klanie Ayancunducua ale przerazi³ mnie w nim brak jakiejkolwiek organizacji i ilo¶æ osób online
Od klanu oczekuje dobrej atmosfery, wspólnych wypraw i dobrego zgrania
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Zalezy od charakteru - proponuje pogadac pierw z jego znajomymi - jak oni za, to ja tez nie mam nic przeciwko. Nie lubie, jak cokolwiek zalezy od znajomych w realu.
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum