Jestem Przemek, mam 20 lat i mieszkam niedaleko Poznania, w ¶wiecie lineage jestem
tancerzem na 69 krêgu....
Co do pochodzenia. Od 23 krêgu by³em w Druidach, niestety niedawno rozpadli siê. Teraz szukam z go³a innego typu klanu w tym piêknym ¶wiecie. Na szczê¶cie jest to nieco równie¿ brutalny ¶wiat. Zatem pad³o na Was. Z pvp, nie pokojowego z du¿± liczb± graczy on-line, z wyprawami, gdzie cz³onkowie s± oddani sobie. Liczê na wspó³pracê.
Có¿ mogê zaoferowaæ? My¶le, ¿e:
1. wsparcie
2.lojalno¶æ
3.szacunek
4.po¶wiêcenie
5.du¿± dawkê humoru bo ja towarzyskie stworzenie jestem.
Oczekewiania z mojej strony s± do¶æ proste .....sprzêt mam.....ale wspólne polowania z towarzyska atmosfera napewno wystarczy³by mi do szczê¶cia....
Polowa³em czêsto z Issmealem i na wojnach równie¿ wsparcie otrzymywa³(li) w tañcach i jak tylko w stanie by³em....
Otar³ brode od piwska....brudn± ³ap± obruci³ siê na krze¶le w strone swojej rodziny i be³kocz±cym g³osem rozpocz±³ od lewej strony:
-To jest prosze Was ma mroczna siostra, co to mia³a byæ rycerzem Shilen jednak po osi±gniêciu przez ni± 5 wiosen okaza³o siê, ¿e ma chore serce dlatego zaprzestano treningu.
Nastêpnym jegomo¶ciem jest brudna (i zielona) czê¶æ ¿ycia w mojej rodzinie....Ojciec skoczy³ do karczmy i tak siê pojawi³....Przy porodzie jednak niemowle umar³o zostaj±c z pierwszym krêgiem (szyjnym). Oraz niestety mój ojciec...menda straszna, pokurcz niezwyk³y, z humorem parszywym (jak na dziada przysta³o).....- mamrocze pod nosem- w walce to on s³aby tylko ¿emios³em siê zajmuje....rzeczy c wykuwa ¿e¶ko, ale ¿e na pó³ ¶lepy to ju¿ recepty b mu do g³owy nie wchodz±......bo ze s³uchu ich przecie nie przeczyta....
Weriond [Usunięty]
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 8:51 pm
KejDzi czy MG bo nie wiem jak siê ustosunkowaæ do podania?
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Jestem zdecydowanie przeciw pój¶ciu Neitifa do MG,jemu potrzebny jest hart bitewny KaranGurth a nie lagodny koxik w MG ,pomaga³ nam na wojnie mimo ,i¿ nie musia³ .
Jestem ZA przyjêciem do KG .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum