W realu mam na imiê Piotrek, lat 15, mieszkam w ma³ym mie¶cie: Hajnówka (niedaleko Bia³owie¿y)
Klasa: Spellhowler (czarowyjec) 50 kr±g
Moja postaæ... Có¿ jest to m³oda postaæ, zdolna i mog±ca siê jeszcze wiele nauczyæ. Jest to postaæ oddana i bez wahania wykonuj±ca planowane dla niej zadania. Nie jest te¿ specjalnie ambitna jej celem jest tylko jedna rzecz- s³u¿ba.
Chcê wst±piæ do sojuszu poniewa¿ wiele dobrego o nim s³ysza³em, o dobrych opiniach, oraz o ile siê nie mylê jeden z najstarszych a wiêc z wieloma tradycjami i mocn± hierarchi±.
Oczekiwania:
- Pomoc przy jakich¶ ewentualnych sprawach
- Nale¿enie do takiego sojusz z jakiego z za³o¿enia jest KG
- Puki nie nabiorê wiêkszej wprawy w PvP trafienie do MG
Co wnoszê:
- Now± osobowo¶æ
- Kolejnego cz³onka sojuszu
- Osobê pomocn±
- Osobê pos³uszn± rozkazom
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
kolejny pyskaty niedorozwiniety i uposledzony gimnazjalista co nie Tony;>?
ogolnie ZA idz i koksaj sie w MG bylebys sie nie skoksal i nie wyszedl do geji
P.S. a Ty rocznikowo masz 16 czy 15 bo nie wiem czy jestes w moim wieku czy rok mlodszy ^^?
Pozdro V
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum