Jak ka¿dy tutaj piszêcy, chcê siê przy³±czyæ do klanu MG.
Co¶ o mnie: Nick: Silent (IRC: Sil3NT);
Imiê \ Wiek: Pawe³ \ 17 (za 2 tygodnie 18);
Zainteresowania: Programowanie (Object Pascal (Delphi); PHP i SQL);
Co¶ wiêcej: Tak jak mówi mój nick, nie lubiê za du¿o paplaæ w prawdziwym zyciu (ale znów za ma³o te¿ nie)i na ogó³ jestem spokojny ;]. Moje upodobania muzyczne to metal (g³ównie trash, heavy, itp) & Rock.
Postaæ:
Angred, Lv39; Palus Knight (>> Shilen Knight);
Co do historii to nie mam talentu do pisania, poniewa¿ jestem umys³em ¶cis³ym, ale w zamian chêtnie napiszê jaki¶ algorytm .
Oczekiwania:
Przede wszystkim lu¼na atmosfera, bez konieczno¶ci trzymania klimatu na chacie klanowym oraz wspólna gra.
Co mogê daæ? To samo.
Ostatnio zmieniony przez Angred Sro Cze 11, 2008 11:00 am, w całości zmieniany 2 razy
Weriond na forum allseronu istnieje dzial szukam klanu. Ja wyslalem mu linka, warto tam czasami rzucic okiem na ludzi. MG to silny klan i sa gracze chetni do przystapienia lecz trzeba im pokazac ze MG to klan otwarty na nowych takich nawet na 3x.
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum