Hej wszystkim . Mam na imiê Virumi .Jestem za razem kap³ank± Shilen jak i Prorokini±
Jako ¦wiêta Shilen osi±gnê³am 76 kr±g i niewiele mi brakuje by go dope³niæ ,a jako Prorokini mam 67 kr±¿ek
Co¶ o mnie...
A To wielka tajemnica jest. Trzeba byæ ze mn± by dowiedzieæ sie jaka jestem.
Czasem jestem mila i urocza ,a czasem k±¶liwa jak osa . Mo¿e zbyt ³atwo siê poddaje,lecz kiedy bêdê potrzebna to napewno siê zjawie
W jakich klanach by³am , no to by³o ich troszkê i nie wiem czy wszystkie poprawnie wymówiê
"Bractwo Losu - Za czasów panowania w nim Nord'a"
"Glamhoth- u Sihegaar"
" Bractwo Krwi- Tak tak u Alistin"
"------- - W odlamie który odszed³ od Bractwa krwi"
"Feniksach - u Lumi"
"Gildia Z³odziei- u Vermore"
No poza tym co robie, to w planach mam zostaæ jeszcze Palladynka[Rycerk± Feniksa] oraz Tancerka [SpectralDancer].
Czemu w³a¶nie wy? A o to moja odpowied¼ . Chciem byæ bli¿ej Imrik'a .Non stop razem polujemy <za¶mia³a siê cichutko> i nie tylko
Oczekuje mi³ych rozmów, dzikich szaleñstw w ¶wiecie L2 [mam w³asne zabawki,wiec nie potrzeba mi zbyt wiele]
A odwdziêczê siê Odrobina ¶miechu czasem smutku [zw³aszcza kiedy bêdê znika³a do swata realnego]. Aurk± od czasu do czasu
Po pierwsze to nienawidziec pisze sie razem
Po drugie w takim razie chcesz do MG, bo obecnie nie prowadzimy zadnej wojny.
Po trzecie jestem ZA.
EDIT:
Virumi napisał/a:
"Bractwo Losu - Za czasów panowania w nim Nord'a"
"Glamhoth- u Sihegaar"
" Bractwo Krwi- Tak tak u Alistin"
"------- - W odlamie który odszed³ od Bractwa krwi"
"Feniksach - u Lumi"
"Gildia Z³odziei- u Vermore"
Jesli oczekujesz od MG klanu klimatycznego to niestety sie zawiedziesz :<
Virumi napisał/a:
jako Prorokini mam 67 kr±¿ek
Na screenie masz 65
I pisze sie kr±¿ków.
Ostatnio zmieniony przez Arvaell Czw Cze 19, 2008 3:18 pm, w całości zmieniany 1 raz
Bylbym bezproblemowo na ZA bdyby nie ta dysaprobata do wojen, idz do MG ale z czasem pomysl o KG(chociaz nie musisz w MG sie przydasz pomagajac koksac ludziom:) ) mam pytanie tylko co bys zrobila gdyby MG mialo wojne(bo pewno predzej czy pozniej tak bedzie, przynajmniej mam taka nadzieje:PP) zostalabys w klanie i logowalabys sie dalej, czy odeszlabys?
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
w takim razie jestem PRZECIW wybacz ale nie ptorzebujemy ludzi ktorzy nie sa wierni klanowi, juz mielismy takich od zajebania co jak MG mialo wojne albo wychdozili albo robili uinstal l2;]
p.s. zdjecie z rl(zycia poza l2)
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum