Nazywam sie Krzysiek, mam 23 lata i od matury jestem na Allseronie z przerwami. Interesuje sie polityka, lubie czytac kryminaly. Studiuje we Wrocku na UP Geodezje.
Postac Morhun to ta sama postac co Morthis i juz bylem nim w sojuszu w klanie MG. Odszedlem z serwera bo sie wkurzylem jak zobaczylem Hallara (biszopa) z rubinkiem i w ogole wkurzali mnie donatorzy. Poza tym bylem zly na to ze sprzet zawsze przede mna dostawali bardziej zasluzeni (ogolnie kumoterstwo) i ze lidera klanu (Divy) praktycznie nigdy nie bylo.
Motywacja: mam znajomych w klanie i dosc biegania samemu, w klanie latwiej o party, poza tym samemu nie da rady zrobic RB, a na wojence tez bym sobie powalczyl.
Oczekuje milej atmosfery, ktora sam postaram sie wniesc.
przeciw bo Halar to moj znajomy masz cos do niego masz cos do mnie...,a wogole to na rb bym tu raczej nie liczyl i na sprzet tez nie tyle odemnie <czepia sie dzis wszystkiego>
Ostatnio zmieniony przez Mistrian Nie Sie 24, 2008 9:28 pm, w całości zmieniany 1 raz
ZA. Dasz maty bedziesz mial sprzet, tu nie ma znajomosci (chyba) nigdy nic nie dostalem to nie wiem jak to do konca dzia³a. Wkoncu jakis starszy gosc a nie 15 latkowie.
Klasa: Spectral Dancer/Necromancer
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 6:29 pm
Golias napisał/a:
ZA. Dasz maty bedziesz mial sprzet, tu nie ma znajomosci (chyba) nigdy nic nie dostalem to nie wiem jak to do konca dzia³a. Wkoncu jakis starszy gosc a nie 15 latkowie.
Ty za to jestes w hooy starszy od 15latka.
Za chociaz jesli wkurzaj± cie doterzy to Juh moze Cie te¿ nie¼le wkurzyc ;p
Ostatnio zmieniony przez Tegu Pon Sie 25, 2008 6:30 pm, w całości zmieniany 1 raz
Przeciw. Kazdy ma taki sprzet na jaki sobie zapracowal, bylem w kilkju klanach i kumoterstwo nie jest mozliwe bo klan by sie przez to rozpadl. Odszedles z serwa bo widziales donatora? Dla mnie to zwykly kaprys, a niestety zeby dobrze sie w L2 bawic trzeba czasem cos poswiecic.
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum