przeciw z takim podaniem to ty sobie mozesz wstapic do aa to raz dlaczego jestem na nie a po 2 nie chce osob ktore nie chodza na epiki ,,bo nie ma magnusa"
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Szczerze jebie mnie twoje podanie czyli jego forma od dawna jestem ich przeciwnikiem . hmm z tego co czytałem na ally to dla ciebie w głowie tylko pvp i czasowe pojazdy dla Randora czyli Za
Wszystko fajnie, wysoki lvl, podejscie do pvp, ale do chuja pana moglbys napisac podanie a nie notke z prosba o przyjecie.... :/ Jak to juz napisali przedemna, tak to przyjmuja do AA, ale i tak zostaniesz pewnie przyjety.
Klasa: Aeore Healer
Wysłany: Czw Gru 11, 2008 3:35 pm
Ja tam nic do Ciebie nie mam, nawet i to, że jeździłeś po nas kiedy byłeś jeszcze w Chimaru, w końcu wojna to wojna, ale scammowanie kolesi z ally (nawet jeśli jest to Ichizoku) sprawia, że jestem Przeciw. Jeśli chodzi o podania to nigdy szczególnie nie interesowały mnie jakieś "klimatyczne" historyjki, ale wypadałoby coś o swojej postaci napisać. Reasumując: Nawet jeśli Cię wezmą, to nie będę robił z tego żadnych problemów, ale w rekrutacji może wypowiadać się każdy, a mojego poparcia nie masz.
Mogles sie bardziej postarac z podaniem, moze Ci nie zalezy i myslisz se ze ''i tak sie dostane to co mam sie rozpisywac'' masz szczescie ze Cie lubie. ZA
ja powiem tylko tyle... jesli chociazby raz zdarzy sie sytuacja ze nie pojdziesz na epika nie pobedziesz dlugo w kg takich osob najbardziej nie lubie(czytaj gereja)
pamietajcie ze na csie zerg musi miec party magnus sws bd healer i jesio najlepiej 4 healerow za plecami :]
na ost cs gdd byl jedynym latajacym bez party magiem bo nie pasilo mu party magow + syrena + buff od Fenka + cov od Fenka ^_^ + resy i btb od Norsa + wm od Goliego/Laury ^_^
_________________ mess with the best die like the rest
o tym mowie w KG nie ma miejsca na takie jazdy albo sie ludzie dostosuja albo bb;]
Golias [Usunięty]
Wysłany: Pią Gru 12, 2008 6:56 pm
Przeciw, podanie daje zly przyklad dla innych. W klanie mamy dosc analfabetow (czyt. Golias).Skopiowanie podania z neta i napisanie cos o sobie to tez umiejetnosc.
Ostatnio zmieniony przez V Pią Gru 12, 2008 8:05 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum