Nazywam sie Grzegorz, mam prawie 22 lata, mieszkam w Tychach gdzie pracuje i sie nie ucze:<. W L2 gram 2 lata i 19 dni:p
Do klanu chce wstapic moim grubym Krasnoludem. Jest to mój sekond, który został stworzony aby zarobic na sprzet dla SH tylko jakos sie tak zasiedzialem 1,5 roku;p. Wak to FS 76/BD 59 (wczesniej sporo innych subów).
Do KG chce dojść gdyż nie widze sie w innym bractwie po tej stronie konfliktu. Po przejciu Aryante na ta strone barykady mocno sie zmienily moje poglady. Gre zaczynalem w Rengou/Reneith wiec KG bylo najwiekszym zlem.
Oczekuje wojny, CS i epikow a takze wspolnych polowan. Jestescie chyba najbardziej poukladanym sojuszem na Allseronie i mam paru znajomych tu.
Co wniose? Dyspozycyjnosc, sporo czasu i gruby brzuch tego dziada.
Jesli chodzi o sprzet to jestem w pelni samowystarczalny.
NB/Necessitas- po fuzji nie odnalazlem sie tam
MM- drobna depresja zwiazana z gra uniemozliwila kontynuowanie gry u nich
Vilverin- bylem tam na kontrakcie, mialem uklad z liderem ktory wygasl i odszedlem
MM- awaria kompa podczas okresu próbnego
Thalion- bylem tam niepotrzebny, lider mial o mnie mylne zdanie co mnie boli.
Glory Guardians- poszedlem tam na chwile, zeby odpoczac od wojny i spokojnie podkoksac BD, przyszla wojna a nie bede walczyl po ich stronie
KG- Chcialbym
Ostatnio zmieniony przez Wakarell Nie Lut 08, 2009 7:10 pm, w całości zmieniany 1 raz
Klasa: Aeore Healer
Wysłany: Nie Lut 08, 2009 7:45 pm
Nie czaję ludzi na tym serwerze, jeszcze kilka dni temu goście z GG zakładali na forum jakieś gówniane tematy, typu: http://forum.allseron.com...0498#post240498 a dzisiaj już jeden składa podanie i pisze, że "nie będzie walczył po ich stronie".
Po ich stronie. Nie nalezalem do GG, od poczatku wiedzieli ze jak beda mieli wojne to odejde bo nie bede walczyl ze "swoimi". Odpowiedzieli i odszedlem. :<
Waka znam cię długo z tego serwa nigdy mi nienaubliżałeś jak większość wrogich mi klanów Każdemu warto dać szanse więc ... a i za imie Grzegorz ( czyt Fararr ) daje za ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum