- coś o sobie: jestem graczem ktory niedawno dolaczyl na Alleron wczesniej gralem na AL ale ze wzgledu na tp ze tp umierajacy swiat postanowilem przeniesc sie tutaj.
- coś o swojej postaci: planuję stworzyć arcymaga na subklase biskup.
- motywacja wstąpienia do naszego sojuszu: chce wstapic do mocnego klanu, planuje szybko sie rozwinać i wstępowanie do słabych klanów mija sie z celem. Pozatym czaszka w herbie przypomina mi o klanie w którym byłem na ancient legion czyli pogrzebacze
- czego oczekujesz: na poczatek głownie chodzi mi o wsparcie graczy ktorzy pomogą w rozwoju
- co możesz sam wnieść: po rozwinieciu napewno bede waczył i wspierał klan w wyprawach
Klasa: sama w sobie
Wysłany: Sro Lip 08, 2009 12:31 pm
Hm.. Czemu nie, sorc dobra sprawa jak byś ogarniał postać. Mógłbym być nawet za.
Napisz jeszcze coś o sobie, daj screena i powiedz ile czasu możesz poświęcać na grę i który lvl masz już tym sorcem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum