Dobra... Teraz się rozpisze, bo widzę ze nie chcecie mało gadających tylko wykoxanych.
Zacznę od tego dlaczego Wy. Ponieważ w tym klanie jest mój brat o nicku "Enthriarel" i on mnie namawiał, żebym doszedł do was. "Chodź, będziemy razem napierdalać dżapańczyków". Następnie, co za przyjemność iść do kogoś, kto jest mocny massowo (przypomnijcie sobię ostatnie koczowanie na antka, raz im wpadliście i wygraliscie) a potem wam wpadli 2x większą grupą i sam Nitraxus powiedział ze to nie ma sensu (oglądałem sobie u brata jak waliczyliście". Następnie dodam, iż w KG było 2 kumpli którzy już nie grają (mogę podać imiona z reala bo chodziłem z nimi do podstawówki i oni mnie namawiali, żebym doszedł do KG jak grałem nałogowo, lecz z gry nie znam).
Teraz poruszę temat "o sobie": Grałem na alku 8 miesiecu, od 21 grudnia 2008 roku. Ładnie się usprzeciłem, ale 2 miesiace temu stwierdziłem ze zmieniam server i dual sobie spaliłem a reszte dałem bratu i kumplowi z gry. Wszyscy mysleli, że koncze z alkiem bo spaliłem dual a ja tylko zmieniałem server
Żeby brzydko nie pisać to określe to jako "psia mać, nienawidze o sobie pisać.."
Które osoby znałem: Tak jak mówię nie znam ich nikow z gry. jeden to SHacz 78, skoczył grać C4, początek C5, (Sebastian na na imię) I drugi to SE. Teraz które znam to Enth, Algor (mniej wiecej) (mam skleroze)
Czy mocno "pizgam": to zależy od kierunku wiatru xP
Klasa: GhostSentinel/StormScreamer
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 8:02 pm
Arinass to postac robiona do subklasy w c2? czy tam innej kronice?
Z tego co kojarze to byl czlowiek z subem bd/glad w smokach, czemu o tym nie wspomniales?
Mowiles ze spaliles dual, na screenie widze latare.
Krecik?
Ostatnio zmieniony przez Xandor Pon Wrz 21, 2009 8:07 pm, w całości zmieniany 2 razy
Stawiają przeciwy a nie poczekają na odpowiedz... Gram od 21 grudnia 2008 roku!! Juz wtedy było C6!!! Arinass to moja pierwsza postać którą mi kolega poradził (że się wykoxam BD, ale okazalo się, że do PvP jest gówniany więc zrobiłem glada bo trochę sprzętu już miałem,a dobry do PvP) Następne postaci robiłem bo: Kowal do Handlu, PP bo mi się podoba zabójcza szybkość czarowania, SE bo ma Vampira, Destro bo kupiłem bron TOP D +13 i chciałem solować RB [nie wyszło]. Miałem duale które spaliłem... Tal*Dam+8... Możecie się Entha spytać.. Miały być dla niego, ale lubiłem enchantować i spaliłem!! Nie wspomniałem o tym bo to nie byłem JA!!;/ Sprzetu swojego nie mam... Cały sprzet który mam należy do Halbaara, Duale mi kupił przed wczoraj (bodajże od Khaan-a). Jeżeli chcecie wiedzieć dlaczego też biegałem z Damascusem czerwonym przedwczoraj to też mi pożyczył Halbaar. Swój sprzęt tak jak mówiłem oddałem 2 miechy temu jak odchodziłem.. Teraz wracam i sobie zarabiam od początku..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum