Dobra zacznijmy od tego ze kompletnie nie wiem co tu napisac:D
postac : Deliondil palladyn 78 / BD 75 / SE obecnie 56 <kox lapie wiec rosnie szybko>
Nobla mam odrazu napisze zeby sapow nie bylo zdjecia siostry nie dam bo ma 7 lat:D chyba ze ktos jest inny i chce zmarszczyc na focie mauolaty ale to i tak nie dam
Cos o sobie: 22 wiosny za mna 23 leci:D Mieszkam i pracuje w Holandii krainie trawa plynacej:D Jestem raczej wyluzowanym kolesiem chyba starczy o mnie??^^
w grze jestem Czesto zaleznie od pracy zazwyczaj po poludniu kilka godzin jak mam wolne to od rana do... dlugo:P Algor moze potwierdzic maja czesta obecnosc . BTW to przez niego to podanie tu:P
Jesli chodzi o TS to .. Nie mam ale to nie problem moge sciagnac i hasac na Tsie jak zajdzie taka potrzeba:P
kilkoro z was moze mnie znac/kojazyc ja pewnie 90% nie znam:D
do klanu wniose ogarnietego palka<tak mysle>:D czego oczekuje ? hym... napewno dobrej zabawy koxu/pvp ;D
Dlaczego KG? po 1 jestescie znanym klanem mysle ze najbardziej znanym na Alku .
CZesto widoczni aktywni itp itd
Macie opinie Swirow itp <podpisuje sie pod tym > po przeczytaniu kilku podan w archiwum widze ze niezle z was Czuby:D mi to pasi :> po 2 skladam podanie bo tak jak wyzej pisalem namowil mnie Algor:P
Screena nie daje bo Alg dostau chyba ze ktos chce tak bardzo ze az go suty pieka to wstawie:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum