nick w grze: Alnair
Klasa: Dark Avenger
Dlaczego ta profesja a nie inna: Polecana przez wielu sprawdze dlaczego:), poza tym mam ochote na tanka
Ile czasu poświęcasz na grę? : na pewno sporo , staram sie byc codziennie
Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)? : W l2 od okolo poltorej roku(naturalnie z przerwami) ale szybko nadrabiam. Moim pierwszym i jedynym do tej pory serwerem byl Allseron, od poczatku w Chimaru pod czujnym okiem szwagrow i kuzynow, moj nick na Allku to Teruviel
Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/TS? Tak
Kilka najważniejszych rzeczy o sobie: Mam na imie Sebastian, 22 lata aktualnie bez pracy, przyszly policjant (mam nadzieje) lubie sport i dobra ksiazke
Regulamin jest mi znany i akceptuje go
masz jakieś fajne koleżanki/siostry/dziewczynę/żonę?... A i owszem popularna juz tutaj siostra Fanvarda jest moja dziewczyna;p!(i to nie od wczoraj;p)
Ostatnio zmieniony przez Algor Sob Gru 31, 2011 1:06 am, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum