Wysłany: Nie Sty 01, 2012 7:38 pm [Przyjęty] Sarevok
1. Klasa, lvl, suby, noble, etc.
Aktualnie gram Abyss Walkerem. Poziom 46 i ciągle rośnie. Jest to moja pierwsza postać jak i pierwszy serwer na tejże kronice.
2. Dlaczego ta profesja a nie inna, jak długo nią grasz, jak zamierzasz ją rozwijać etc?
Wybrałem tą profesje gdyż zawsze gra sztyletem sprawiała mi frajdę za równo przy polowaniach jak i PvP. Grałem tą klasą na paru serwerach, jednak były to serwery od c4-ct3 więc wiele umiejętności związanych z tą kroniką jeszcze nie poznałem. Zamierzam oczywiście doprowadzić ją do jak największego poziomu, osiągnąć hero etc ..
3. Ile czasu poświęcasz na grę?
Jestem codziennie po kilka godzin w zależności od chęci.
4. Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)? Jeśli grałeś(aś) na Allseronie proszę podać nick postaci.
w L2 gram od kroniki c4. Grałem na m.in: Ancient Legion, Everlast, L2Passion, Valdaron,Kelemor, Extreme,Cerberus, RedRiver(Czy jakoś tak).
5. Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/TS?
Posiadam Mikrofon, słuchawki i TS3.
6. Kilka najważniejszych rzeczy o sobie, czym się zajmujesz w rl, ile masz lat?
Na imię mam Dawid, mam 18 lat, uczęszczam do Technikum Gastronomicznego w Jaworznie. Interesują mnie: Militaria, motoryzacja, kobiety , wszelakie sztuki walki a przede wszystkim Kick Boxing. W wolnym czasie dorabiam sobie jako kucharz.
7. Czy przeczytałeś(aś) ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu?
Tak, przeczytałem i akceptuje wszystkie punkty regulaminu klanu.
8. I oczywiście nawiązując do tradycji - masz jakieś fajne koleżanki/siostry/dziewczynę/żonę?
Żony nie mam, za to mam dziewczynę(17 lat). Koleżanki z przewagą tych brzydkich ^ ^...
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez Algor Czw Sty 05, 2012 11:34 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum