2. O żesz Ty.... 2005 chyba był jak zacząłem grać w l2 właśnie łukiem Wielkiego planu rozwoju nie mam jeszcze, muszę podłapać co i jak w GoD działa :<
3. Obecnie godzina, dwie, cztery, aż się nie znudzę o ile nie mam planów innych. Jak złapię pracę bankowo mniej czasu będę miał, ile nie wiem, wróżkiem nie jestem :<
4. Allseron od ok. 2005r. Nicki - Indorill (MS) oraz Jerryk (Pal) z MM.
Były jeszcze jakieś serwery HR, RPG i cholera wie co jeszcze ale nie na długo.
5. Mikron jest, słuchawki są, TSa nie ma bo nie chciał działać pod słuchawkami, głos szedł przez głośniki lapka co mnie drażniło, jeśli ktoś poradzi jak to rozwiązać, mogę sobie posiedzieć i pogadać ;p
6. Mateusz lat 20 aktualnie z Glasgow, na wakacje mam nadzieję wrócić do Polski, do Bytomia. Chyba największe moje zainteresowanie to samochody, w tym temacie mordka mi się rzadko zamyka ;p
7. Tak
8. Trochę koleżanek i siostrę :< Z góry napiszę, że zdjęcia koleżanek są na ryj-książce a zdjęcia siostry nie mam, ostatnie dostał kolega który potrzebował czymś krowę uśmiercić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum