Chwilowo zrobiłam tancerkę jak na Allseronie. Chyba wczoraj, więc lvl jeszcze nie jest jakoś przerażająco wysoki. Oczywiście jeśli się nie przyda, a jest potrzebna inna postać, mogę zmienić i postarać się ją ogarnąć.
2. Dlaczego ta profesja a nie inna, jak długo nią grasz, jak zamierzasz ją rozwijać etc?
Grałam tancerką jakieś, ja wiem.. może 2 lata? Myślę, że bardziej sobie radzę w grze nią, niż na przykład tankiem, czy inną klasą. Rozwój każdej postaci oczywiście dla klanu, nie lubię raczej samotnego bicia, chyba, że to konieczne. No i dopiero poznaję zmiany jakie zapanowały w GoD.
3. Ile czasu poświęcasz na grę?
Gram kiedy mogę, a to już raczej zależy od tego ile jest do zrobienia. Raczej codziennie chociaż na chwilkę się zjawiam.
4. Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)? Jeśli grałeś(aś) na Allseronie
proszę podać nick postaci.
Około czterech lat. Grałam na Allku postacią Shalaren - tancerka z AC.
5. Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/TS?
Słuchawki, mikrofon mam. Zainstalowanie TS-a to chwila.
6. Kilka najważniejszych rzeczy o sobie, czym się zajmujesz w rl, ile masz lat?
Młodziutka;) Jeszcze się uczę w liceum (profil dziennikarsko-samorządowy).
7. Czy przeczytałeś(aś) ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu?
'7. Nie rekrutujemy kobiet, chyba że ktoś z klanu potwierdzi stabilność psychiczną kandydatki.' - Miło by było jakby się ktoś taki znalazł. Regulamin oczywiście przeczytałam i akceptuję.
8. I oczywiście nawiązując do tradycji - masz jakieś fajne koleżanki/siostry/dziewczynę/żonę?
No, w sumie. Jak ktoś lubi nastki ;p
Ostatnio zmieniony przez Algor Sob Sty 07, 2012 11:27 am, w całości zmieniany 2 razy
Czy zgodzisz się sporadycznie poczytać nam na głos skoro masz TS? Chodzi o krótkie maksymalnie dwu stronicowe fragmenty wybranych dział klasycznych: ,,Strzała Kusziela" ,,Zbrodnie miłości" ,,Justyna czyli nieszczęście cnoty" ,,Dekameron"....
Ostatnio zmieniony przez Corso Czw Sty 05, 2012 5:31 pm, w całości zmieniany 2 razy
Klasa: sama w sobie
Wysłany: Pią Sty 06, 2012 1:35 am
Ktoś z AC mógłby się wypowiedzieć w obiektywny sposób?:P Post Ivaela do mnie nie przemawia Znaczy mówi mi tylko jedno - ale nie na temat który mnie interesuje, więc..
Z mojego punktu widzenia, z przeciwnej strony barykady na allseronie, nick Shalaren kojarzy mi sie z przeciętnym pod względem sławy, ale bardzo solidnym supportem robiącym co trzeba i tyle.
Tak więc jak najbardziej ZA.
Ostatnio zmieniony przez HaarmenSheltar Pią Sty 06, 2012 4:36 am, w całości zmieniany 2 razy
Niby chwilowo nie ma mnie z wami ale Shalaren chyba jak każdy z AC zarekomenduję. Może faktycznie na PVP nie rzucała się w oczy ale przecież grała BD więc trudno się dziwić. Bardzo dużo udzielała się dla dobra klanu AC, w KG na pewno przyda się taka życzliwa osoba. Raczej się martwię o nią, czy wy jej przypadkiem psychiki nie zepsujecie ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum