Palladyn. Planuje w wolnej chwili zrobić mrocznego maga i WRC. Na Core już miałem podkoksane postacie ale Klanik poszedł na drugi serwer, wiec postanowiłem dołączyć do Was.
2. Dlaczego ta profesja a nie inna, jak długo nią grasz, jak zamierzasz ją rozwijać etc?
Grałem jakieś 6 lat mrocznym tankiem a ponadto dorobiłem się spoila, bisha, sorca, WRC. Chyba najbardziej lubię grać tankami a Palladyn jest dość ciekawą postacią. Dopiero poznaję zmiany serwerowe w GoD. Nie wiem jak to wyjdzie z koksem na tym serwerze. Każdą postać oczywiście dla klanu mogę zrobić na secondzie. Nie przepadam za samotnym biciem, ale jeśli brak pt to potrafię sobie radzić.
3. Ile czasu poświęcasz na grę?
Gram często, częściej i jeszcze częściej. Raczej codziennie się zjawiam w godzinach popołudniowo - wieczornych chyba , że sprawy w REALU mi zakłócają logowanie.
4. Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)? Jeśli grałeś(aś) na Allseronie
proszę podać nick postaci.
Ponad 6 lat. Grałem głównie na Allku postaciami, których za podanie imion musiał bym zabić i chwilę na Aurorze .
5. Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/TS?
No problemos. TS się wklepie tylko.
6. Kilka najważniejszych rzeczy o sobie, czym się zajmujesz w rl, ile masz lat?
no to tak - rudowłosy blondyn o kruczoczarnych gładkich włosach poskręcanych w loki i z długą grzywą jak u konia i zaczesanych w kuca
A tak poważnie to stary siwy dziad 4x.., praca, dom, żonka... i takie tam. Szczegóły innym razem
7. Czy przeczytałeś(aś) ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu?
Regulamin przeczytałem i akceptuję.
8. I oczywiście nawiązując do tradycji - masz jakieś fajne koleżanki/siostry/dziewczynę/żonę?
No oczywiście żonka. Hmm, w sumie. Jak ktoś lubi ...dziestki to może by się coś znalazło hehe ;p
Ostatnio zmieniony przez Algor Nie Sty 08, 2012 12:44 pm, w całości zmieniany 1 raz
Klasa: tak
Wysłany: Pią Sty 06, 2012 4:32 am
Za pierwszym razem przeczytalem dziesiatki i sie zastanawialem o co Algorowi chodzi. Dopiero pozniej doczytalem ze chodzi o ...dziestki. W takim przypadku faktycznie lepiej zdjec nie wrzucac
P.S.
Moglem napisać, że nie grałem z Wami na Allseronie i wtedy było by gicio?! Tak naprawdę to dlatego pisze podanie do Was bo większość z Was znam chociaż Wy mnie pod tą postacią nie ;p Decyzja oczywiście należy do Was więc czekam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum