Nie chce mi się wymyslać zbędnych historyjek więc piszę wg schmatu.
1. Klasa, lvl, suby, noble, etc.
Elven Wizard - w przyszłości Spellsinger ->
2. Dlaczego ta profesja a nie inna, jak długo nią grasz, jak zamierzasz ją rozwijać etc?
Pogrywałem już niegdyś tą klasą, bardzo ją lubię. Jakieś osiągi tam były, choćby miejsce w rankingu top pvp na jednym z dość znanych serwerów w europie.
3. Ile czasu poświęcasz na grę?
W zależności od "nastroju" mogę spędzić w grze godzinkę-dwie dziennie lub nie pojawiać się przez tydzień, kiedy mi się nie chce to nic mnie nie zmusi do zalogowania się - nawet groźba wyrzucenia z klanu. Jestem raczej z tych co sobie nawet bez niego dobrze radzą.
4. Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)? Jeśli grałeś(aś) na Allseronie proszę podać nick postaci.
W lajnejdża gram od połowy lutego 2005, główny serwer na którym urzędowałem to oczywiście Allseron i tak na prawdę tylko to mnie tu do Was przyciągnęło bo ogólnie to chyba nie przepadaliśmy za sobą(a bynajmniej nasze klany, bo ja osobiście mam wyj... ). Imiona postaci to Eder/Nastion. Swego czasu prowadziłem dość długo jeden z mocniejszych klanów/sojuszy naszego ex serwera.
5. Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/TS?
Posiadam, mutacje przeszedłem dawno temu i raczej głosu się nie wstydzę.
6. Kilka najważniejszych rzeczy o sobie, czym się zajmujesz w rl, ile masz lat?
Na co dzień posługuję się imieniem Artur, lat 25. Ulubione zajęcia to oczywiście słuchanie muzyki, spotkania przy piwie, grille i ogniska do rana w doborowym towarzystwie oraz ładowanie pieniędzy w samochód, którego naprawy przekroczyły już wartość samą w sobie. Od 5 lat utrzymuje się z serwisowania sprzętu komputerowego i póki co nie widzę zmiany.
7. Czy przeczytałeś(aś) ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu?
Przeczytane.
8. I oczywiście nawiązując do tradycji - masz jakieś fajne koleżanki/siostry/dziewczynę/żonę?
Siostra oczywiście jest (starsza, po ślubie) i kobieta również przy moim boku. Jednak wole przedstawiać je znajomym w rzeczywistości także na nic nie liczcie
Pozdrawiam
Eder
Ostatnio zmieniony przez Algor Sob Sty 07, 2012 10:22 pm, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum