6. Kilka najważniejszych rzeczy o sobie, czym się zajmujesz w rl, ile masz lat?
Jestem dwudziestojednoletnim studentem Budownictwa spod Gdańska. Podobno jestem zrównoważonym człowiekiem z własnym, ugruntowanym poglądem na świat (co nie znaczy że jedynym słusznym). Lubię pobiegać za piłką na boisku, a czasami zamykać się w sobie i analizować różne głupie rzeczy.
7. Czy przeczytałeś(aś) ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu?
Przeczytałem i akceptuję.
8. Tak, mam fajne koleżanki. Zajęte ;p
P.S. Tak, moja postać to kobieta, co nie znaczy że jestem jakiś inny ;]
Ostatnio zmieniony przez Algor Wto Sty 17, 2012 4:48 pm, w całości zmieniany 3 razy
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum