1.Warcryer obecnie na 44 lvl
2.Ponieważ mi się spodobała jak grałem na poprzednim serverze -ale to była tylko subklasa,którą doszedłem do 70 lvl.Teraz mam zamiar zostać Doomcryerem.
3.W tygodniu przeważnie od 19 do 23- 23:30.W wekendy (oprócz jednego wekendu przeważnie pierwszego każdego miesiąca kiedy pracuje po 12 godz.).
4.Od 2006- 2010 r. na serverze Ancient Legion.2010-2012 r. Allseron klan Veldrin (lider Astiel).Postacie:
Harion Soultaker 81lvl.Subklasy Shillen Saint 78lvl,Spellhowler 75lvl,Shillen Knight 63lvl
Zarionn:Fortune Seeker 79lvl.Subklasy: Spectral Dancer 76 lvl,Warcryer70 lvl
Thorix-Gladiator 65 lvl (postać stworzona tylko na manora)
Bezklanowe:Barionn Warsmith 70 lvl
5.W chwili obecnej nie
6.Wiek hmmm powiem tak powyżej 30 lat (dokładniej nie piszę ,żebyście nie nazywali mnie dziadkiem).Praca -rehabilitacja dzieci niepełnosprawnych.
7.Tak
8.Siostra -zamężna,koleżanki z pracy.
Ostatnio zmieniony przez Algor Pon Lut 20, 2012 11:01 am, w całości zmieniany 2 razy
-Chyba żaden problem uzyskać 52 lvl (nikomu chyba nie przeszkadza ,że podanie zostało złożone szybciej?).
-Iss Enchanterem również mam zamiar zostać (jeszcze stare przyzwyczajenia niestety zostały).
-Dla wiadomości byliśmy sojusznikiem Mercenarii i przez jakiś czas mieliśmy z KG wojnę.
-Również chyba nie jest problemem założenie TS.
-Problemem widzę jest ,że macie wiele postaci o takiej samej profesji co ja.
a nie chciałbyś zagrać jakąś inną profą? summonerem/sztyletem/warriorem/healerem?
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Na chwilę obecną chcę rozwijać dalej tą postać.Może w przyszłości założę nową postać jednak na pewno nie będzie to sztylet (kiedyś grałem postacią o tej profesji i nie podobało mi się).
Ile oltarzy trzeba przejac w Rune, Goddard, Shutgart, Aden?
Ile razy dziennie mozna robic kamaloke, osobno hall of abyss, osobno labirynth of abyss?
Kogo pierwszego stargetujesz na pvp i gdzie bedziesz biegl?
Mamy tylu iss enchanterów w klanie, że 99% ludzi z klanu nadal kupuje bufka w Aden Lepiej dmuchac na zimnie i brac wrc, nie wiadomo ilu z tych naszych "przyszłych" się ostanie. Od przybytku głowa nie boli. Gracz z Allseronu. ZA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum