I uj z nim. Piękna prezentacja podania dla innych (czyt. obcych) ludzi chcących dołączyć do KG.
Dołączcie jego podanie jako WZÓR do naśladowania w składaniu podań.
Wiem , że przyjmiecie ale jestem jakby to Eran powiedział - kurwa na NIE.
O kur... Z tym panem mam wyłącznie złe wspomnienia. Jestem absolutnie, ostatecznie i nieodwoływanie PRZECIW. Ale jak go przyjmiecie to się świat nie zawali, zawsze mogę walnąć /ignore na wszystkich kanałach komunikacji
Wyzywanie na ogólnym, cwaniakowanie itd. nie chce mi się nawet wszystkiego przypominać bo to tego nie warte. Nick w każdym razie wywołał wyłącznie złe skojarzenia. Ale tak jak mówię to nie żadne veto czy coś, jak większość będzie ZA to zaakceptuję każdego (może poza złodziejami typu Intharius). Szczególnie, że ekipa AA pewnie będzie chciała go do siebie. Kolejna zaleta podziału na CP - wystarczy utrzymywać kontakt jedynie ze swoim party i liderem klanu
Lasqu, jestes duch (dostales za duzo w pvp) i wyrywales "laski" z l2.. wiec sorry.. ale jak mialem sie z Ciebie nie smiac?:D Pozatym jak AA bedzie mnie chcialo, to sie zdziwie
Diva - normalne podanie mowisz.. niech bedzie, choc i tak by mnie ktos przyjal ;P
1. Klasa, lvl, suby, noble, etc.
Jeszcze 20% i sciagne gre, a gram kims kto ołni w pefałpe (kto wymiata w tej kronice?)
2. Dlaczego ta profesja a nie inna, jak długo nią grasz, jak zamierzasz ją rozwijać etc?
Dlaczego ta profesja... bo lubie pvp
3. Ile czasu poświęcasz na grę?
Mam nadzieje jak najmniej, ale z l2 nigdy nic nie wiadomo. Pewnie prawie codziennie po 2-3h
4. Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)?
A bo ja wiem, c2? c3? na allku.. z 5 lat
5. Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/mumble i czy zamierzasz ich używać na co dzień czy tylko w razie potrzeby?
Mam caly ten syf. Tylko w razie potrzeby, chyba ze ktos fajny, tak jak ja, tez tam siedzi
6. Kilka najważniejszych rzeczy o sobie, czym się zajmujesz w rl, ile masz lat?
Piotr, 22 lata, pracuje :< Wiecej nie napisze, bo ukrywam sie przed policja
7. Czy przeczytałeś(aś) ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu?
Jo!
8. I oczywiście nawiązując do tradycji - masz jakieś fajne koleżanki/siostry/dziewczynę/żonę?
Bitch pls.. jeszcze nie pobralem gry, a juz 2 kilo przytylem.. jaka dziewczyna, jakie co..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum