nick: Eran lub Abyk
postac: Kerissia
klasa: Mroczny Magiem
planowana profesja: SpellHowler (nie wiem jak to przetlumaczyc)
krotka historia :
wiatr niesie zapach , krew , smierc , wojna zawsze to samo wiecznie zabijam i staram sie nie byc zabitym. Jak dlugo jeszcze to sie nie zmieni .W³adcy krolowie ¿±dni wladzy karzdy z nich zaplaci za moje uslugi mi i innym podobnym do mnie .Najemnik tak najemnik i czego sie wstydzic kazdy zyje jak potrafi ja potrafiê tylko to , zabijaæ. Czym sie roznie od innych wlasciwie niczym tyle ze ja potrafie zapisac to co czuje nie wiem dlaczego i w jakim celu nauczono mnie pisma .Ty idz ty jedz, tak sie do mnie zwracaj± ludzie mysla ze kazdy z nas ciemnych jest tepy i bezmyslny co prawda patrzac na swych braci nie dziwi mnie to lecz ludzie wy spojrzcie na siebie wielu z was jest glupszych niz najglupszy ork .Tak panowie potrafie pisac ze brzydki jestem . ale¿ tak ............i po co to bylo ze ciemny brzydki i glupi nie znaczylo ze dacie mi rade ,znowu to samo musze wykopac dól i zakopac tych madrych i ¶licznych ale niestety juz martwych ludzi .Przynajmniej elvy obu ras nie sa tak glupie i nie zaczepiaja mnie nawet gdy jest sam jesli nie maja powodu ,oto wielka roznica w madrosci starych ras i tej plagi zwanej ludzmi .Ruszam dalej zabijac madrych , g³upich ,brzydkich i ³adnych moj miecz nie widzi roznicy .Je¶li przezyje pisaæ bêde dalej jesli nie to proste nikt juz mych pism nie zobaczy
czego oczekujesz: wsparcia wspulnych wypraw
co mozesz sam wniesc: swoja sile pomoc innym klanowiczom
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum