1. BD 65lvl i ciagle rosnie, reszty brak.
2. Czuje do niej sentyment, bo gralem nia na allseronie 3 lata. A co do rozwijania to potem oczywiste, ze bedzie to ISS Enchanter.
3.2-3h dziennie, czasem dluzej.
4.Jak wyzej wspomnialem gralem na alq ok. 3 lat (okres c4-interlude bodajze). Nick postaci: Murdoth. Klany: Sengeren Yutsu -> MorGurth -> Antiquus Custodia (wiem, wiem eithele)
5. Posiadam i uzywam. W rozne gierki pykam i zawsze lepiej sie grywa z sapaniem na uszach.
6. Mam na imie Marek, lat 20. W wolnym czasie wale z rury i puchy:D
7. Przeczytalem i zrozumialem.
8. Kolezanki?. Jedna na wylacznosc, a reszta... robta co chceta:>
Na koniec powiem tyle, ze czekam na Wasze pytania co do mojej osoby na ktore z checia odpowiem.
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum