Klasa: Feoh Wizard
Wysłany: Wto Mar 27, 2012 2:33 pm Skrzat
1. Feoh Wizard 86+, suby poki co brak, nobla nie mam.
2. Lubie nukerów , max lvl pozniej farma dla itemków i PvP do bolu.
3. Gram od 1h dziennie do 8h dziennie roznie nie ma tu reguły zależy od obowiazków.
4. W l2 od C1, gralem na Roxy, Graveland, Hellbound z bardziej znanych i godnych uwagi.
5. Tak mam mumble i wole je niż ts-a nawet używanie komunikatorów jak dla mnie jest obowiazkowe jak ktos ma taka mozliwosc wiec bede uzywal.
6. Lat 21 studiuję w Krakowie, w wolnch chwilach aktywnie spedzam czas (kibic , siłka)
7. Akceptuje regulamin
8. Mysle ze to nie istotne skoro kobiet przewaznie nie rekrutujecie, a jak juz to mieszkam z kobieta i jestem z nia okolo 5 lat
X. Mam nadzieje ze sie przydam choc na offie gram 1 raz i ciezko mi na GoD ogarnac all ale pomozecie z pewnoscia
Pozdrawiam Skrzat
Klasa: Feoh Wizard
Wysłany: Sro Mar 28, 2012 12:36 pm
Na arii bylem w Road Runers (za wladania Fionki), Utopii (za wladania Medveda) no i w Bespin
PS: Dla sprostowania nie zmieniam klanow jak bym byl pojebany tylko CL RR byl lipny i szkoda bylo marnowac u nich czasu, Utopia byla ok ale towarzystwo sie posypalo a Bespin jak wiecie przeszedl do HK.
Ostatnio zmieniony przez Skrzat Sro Mar 28, 2012 3:17 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum