NIewiem czy pozostawienie kartku tutaj to oto chodzilo ale idzmy dalej:
Wiec:
Imie: Arahiel ( Irc oraz w grze )
czestotliwosc grania: codzienie po pare godzin
poziom: Narazie 30 ( ale gram dopiero od 5 dni )
Klasa: Human Knight przyszla Profesja: Dark Avanger
Charakterystyka postaci: w sumie niewiem co tu napisac hehe
jestem czlekiem o czerwonych wlosach .. doswiadczenie w la2 roczne
w tym 7 miesiecy w grze Tankiem .. ale wczesniej gralem palladynem
Motywacja: Mysle ze jestem doswiadczonym graczem wiec szukam doswiadczonych kompanow do podboju calego swiata... Lubie pomagac innym , jestem zetelny i uczciwy
WIek Realny: 21 lat
rzetelnym*
dobra kim i w jakim klanie wczesniej grales? Poniewaz sprzetu top D i 30lvlu bez pomocy nie da sie zdobyc...a konto widze przeczyszczone albo drugie.
_________________ Nie bierz ¿ycia na serio i tak nie wyjdziesz z niego ¿ywy
Moze i nie jestem w BD i nie powinienem sie tu wypowiadac, ale zainteresowal mnie ten skrinek, nie wiem co jest tu twoim celem, czy to ma byc zamiast historii postaci, czy moze poprostu sie chwalisz?
Tak czy siak z takim podaniem daleko nie zajdziesz.
Osobiscie jestem na NIE ale moje zdanie zabardzo sie tu chyba nie liczy
moze powiem tak... ten post byl pomylka pomylilem forum .. moze tak jeden gracz od was z sojuszu troche wprowadzil mnie wblad i pomylilem liderow z klanami chodzilo mi o innego lidera ktory okazal sie liderem innego klanu moze tak ... mam andzieje ze to jakos z prostowalem co do 1 posta nie bylem w zadnym klanie gram na allseronie od 5 dni i to jest moja pierwsza postac jak tez i konto .. poprostu dosiwadczenei troche szczescia i znajomych i mam niby ten dop d .. jak ktos wyzej napsial ale i tak nie dokonca
pozdrawiam i przepraszam za pomylke nieche by ktos tego uznal za niewiadomo co ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum