nick: Sch3nzee (jak widaæ )
postaæ: Carneladion
klasa: Dark Wizard
planowana profesja: Spellhowler
motywacja wst±pienia: Tak patrze ¿e mój braciszek in game juz z³o¿y³ podanie co do mojej motywacji to jest podobna, je¶li nie powiedziec identyczna... z takim tylko dodatkiem ¿e z chêci± znowu bêde w klanie z wielkim ankietowiczem z MiRa (tak Vish to o Tobie ). Tak pozatym to nielubie tzw. "armii w A-grade'ach" czyli klanów masowych, w wiêkszo¶ci bezklimatycznych a g³ównie o klimat mi w tej grze chodzi...
co do historii mojej postaci to powtarzaæ po bracie nie bêde, od siebie tylko dodam ¿e nie by³a to nasza pierwsza wyprawa. Wcze¶niej polowali¶my na ró¿ne monstra ale jeden akurat mi sie przypomnia³, ten dziêki któremu mam moj± aktualn± broñ czyli kastety. Bo chocia¿ jako mag czê¶ciej u¿ywam czarów to od czasu spotkania pewnego orka (tym razem to nie Ty Vish ) który siê napatoczy³ z ma³a gromadk± pobratymców nie stroniê od walki na blisk± odleg³o¶æ. Ów ork po dosyæ zaciek³ej walce zostawi³ po sobie broñ, któr± zwa³ "Bich'Hwa". Co do charakteru to jak wiadomo bli¼niaki potrafi± byæ diametralnie ró¿ne, choæ w tym wypadku tak nie jest. Jestem dosyæ spokojnym, ale mam swoje granice wytrzyma³o¶ci, jedn± z nich jest honor a drug± rodzina. Wraz z braciszkami stanowimy dosyæ zgrany zespó³ tak i na polu walki jak i przy napitku...
czego oczekuje: first of all klimatu :] co prawda bez przesady z tym wszedzie i we wszystkim bo czasem trzeba porozmawiac normalnie... second of all ekipy z która bêdzie sie dobrze wspó³pracowa³o w ró¿nych materiach czy to handlu czy te¿ zabijania ró¿nych monstrów :]
co mogê sam wnie¶æ: siebie :] czyli do¶wiadczenia wyniesione z pocz±tków C2 na Allseronie, czyli sprzed oko³o 2 lat :] Kolejn± osobê która bêdzie odpowiada³a na ankiety Vishara :Pjak równie¿ co ju¿ zreszt± MaD zauwa¿y³ kolejn± osobê z któr± LoT i Xant bêd± mogli piæ ;]
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Czuje sie zniszczony, mnie to Vishar nie pamietal. Wiecej od Ciebie Schenu gralem w tego cholernego MiRa ;p I tez kochalem ankiety Visha, he hehehe. Nick mnie zgubil, bo pod innym gralem. Chlip ;(
Juz calkiem pomijam to, ze nie dodales, ze sam 2 lata temu siepales kg ;p No ale nieczesto to sie zdarzalo to Ci daruje, ale jak juz ja sie przyznalem to moglbys byc solidarny, khe khe.
Ehh MaD mo¿e i lubi³e¶ jego ankiety ale jako¶ nie czêsto sie w nich udzie³e¶, a co do bicia KG to Ty tylko ich siepa³e¶ ja mia³em za niski lvl na nich zawsze :] chocia¿ raz zosta³êm zaatakowany w dosyæ dziwnej sytuacji co LoTu powinien pamiêtaæ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum