krotka historia:
Juz od najmlodszych lat fascynowaly mnie sztuki wojenne. W dziecinstwie pobieralam nauki u mistrza naszego rodu Wielkiego Mistrza Tancerzy Ostrzy - Khaina. Uczylam sie pilnie tej trudnej sztuki walki, az do czasu kiedy to Wileki Mistrz oznajmil mi, ze nie jest juz w stanie mnie niczego nauczyc, a prawdziwy sprawdzian swych umiejetnosci odbedzie sie na szlaku. Tak wiec ruszylam w swiat doskonalac sztuke zabijania. Przez ponad dwie dekady blakalam sie po swiecie w poszukiwaniu kompanow broni, az tu nagle zostalam zaproszona do Zakonu Cienia. Z chcecia przyjelam zaproszenie. Przez prawie 50 lat razem z bracmi zakonnymi doskonalilam swoj kunszt wojenny, do czasu kiedy to postanowilam odejsc, gdyz moje potrzeby byly wieksze, a nizeli te ktore oferowal mi Zakon Cienia. I tak to znowu stanelam przed bramami swiata, a w oddali mrok zapraszal mnie do siebie w poszukiwaniu nowy i jeszcze trudniejszych wyzwan.
czego oczekujesz: Wyprawy, Raidy, Wojny - slowem - krwi
co mozesz sam wniesc: Humor, odrobine klimatu i szczypte rozrywki
_________________ "Nie wszystkie rany krwawia, nie wszystkie klingi zabijaj±."
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Sob Gru 30, 2006 7:56 pm
Vishar, to podchodzi pod mobbing! Bede ZA jesli powiesz cos o sobie. Niekoniecznie w takiej formie jak opisal Vishar.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
No cos o sobie to by sie przydalo - a tak jeszcze ad historyjki Khain mi sie niewiem czemu zawsze z kims innym kojarzyl hrhr - ale to tak na marginesie - jak udzielisz info o ktore prosza koledzy wyzej to sie zdecyduje
Jak sobie zyczycie tak tez zrobie. Oto moja ktotka historia:
Pochodze z Myslowic, mam 23 lata....... eeee tak to jest nudne.
Gdybyscie sie mnie zapytali skad pochodze, odpowiem z Avalonu, a gdybyscie byli ciekawi co takiego mnie interesuje, odpowiem, ze moje zycie to jedna wielka epicka przygoda wyciosana mieczem i oblozona kolczuga, a na glowie helm garnczkowy spoczywa.
Natomiast jesli chodzi o codziennosc to nie odbiegam od normy studiuje na Akademi Mroskiej (nareszcie juz koncze), intersuje sie epoka srednioweicza, a dokladniej XIII wiekiem, wytwarzam kolczugi, bizuterie, bielizne oraz statuetki.
Niema to jak dzwiek stali o stal, adrenaliny w zylach i miedzianego posmaku w ustach.
_________________ "Nie wszystkie rany krwawia, nie wszystkie klingi zabijaj±."
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Nie Gru 31, 2006 3:00 pm
Przeciw! przeciw! oczywiscie, ze ZA
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Tu jest strona na ktora prosze byscie weszli i na dole w prawym boku sa "REKLAMU GOOGLE" i przydalo by sie jakbyscie czasem poklikali ;], a moze cos z elektroniki sie przyda:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum