Krótka historia:
Belhar oto imiê Orka, który postanowi³ staæ siê najwiêkszym Szamanem chodz±cym po tej krainie. Jego imiê kojarzone jest z Bernaelem, które w tradycji Falaszów oznacza Anio³ Ciemno¶ci, a tak¿e z Belialem - wówczas jest paktowany jako Anio³ Z³a. Dotychczas nie przebywa³ on w ¿adnym klanie, trenowa³ i uczy³ siê nowych technik magii sam. Jednak stwierdzi³, ¿e nie zdo³a sam dokonaæ celu jaki sobie postawi³, i ¿e potrzebuje do tego zaufanych osób, które mu w tym pomog±, z którymi bêdzie wyrusza³ na wielkie wyprawy i poznawa³ najdziksze zak±tki krainy. Nie jest on Orkiem wybuchowym, jednak nie da siê poni¿aæ i pomiataæ, potrafi wykonywaæ rozkazy i jest lojalny.
Krótka historia o sobie:
Na imiê mam Krzysiek, mam 20 lat, studiujê (nie pytajcie co, bo stwierdzicie, ¿e ambitny jestem), wcze¶niej jako Power Ranger gra³em w klanie Banitów, który niestety siê rozpad³. Gra³em te¿ swego czasu na Everku i Slavie, ale to nie ten klimat (Allseron rz±dzi).
Czego oczekujê:
Przede wszystkim dobrej zabawy, wypraw, wojny te¿ mog± byæ, klimatu.
Co mogê wnie¶æ:
Hmmm klimat, dawkê humoru, pomoc w walkach, wyprawach itp.
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Hmmm nie dam siê sprowokowaæ, nie bêdê chamski ale i tak Ciê zabijê . Kto¶ siê pyta³ o studia, to odpowiadam: Prawo , a i kto¶ siê czepia³ imienia, to podajê fajn± stronkê: http://www.fantasy.dmkhos...index.php?nr=70
Swoj± drog± Quniu jeste¶ jedynym, który siê do mnie przyzna³ nie czujesz siê z tym dziwnie?
_________________ I am the second.
Alone in a faceless crowd.
A human caught,
in monochrome dreams.
I scream to wake up.
My voice drowns deep underground.
Only the dead can hear me.
See me!!
------------------------------------------
old RO aka ChaOs
S³uchajcie, nie ma problemu, nie musicie mnie teraz przyjmowaæ, je¶li chcecie to zrobiê tê drug± klasê i wtedy wszyscy (no prawie) bêd± happy, mo¿e byæ?? Mi siê w zasadzie nigdzie nie ¶pieszy (nied³ugo sesja <sad>), a wszystko zale¿y od Was.
Podanie moze nie jest gornych lotow, ale nie to sie liczy najbardziej. Jakim jestes klanowiczem wyjdzie w praniu...wtedy Cie ocenimy.....
Prowadzone przez nas aktualnie wojny moga Ci troche utrudnic przejscie na druga profesje. Proponowalbym Ci wykonanie jej przed wstapieniem do sojuszu. Jednak jesli Ci pilno do nas skontaktuj sie w grze z "Zanthara, Antistes, YavtinSearyn". Oni Cie zwerbuja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum