no general daimos wymiatal
a yattamana bez komentarza pozostawie ;]
a mi sie zawsze podobalo jak czarodziejki sie przeobrazaly ze zwyklych dziewczyn taka fajna animacja byla ^^
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Klasa: Aeore Healer
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 1:31 am
Dziêki, ¿e przypomnieli¶cie mi czasy kiedy ¿y³o siê beztrosko i prymitywnie, czasy kiedy to mo¿na by³o weso³o d³ubaæ w nosie, bawiæ siê w doktora z kole¿ankami w piaskownicy, a nawet tañczyæ dooko³a w³asnej osi na festynie i nawet nikt siê nie ¶mia³. Usi±¼dzmy wiêc przy ognisku i powspominajmy razem o chwale która przeminê³a
Wymiatal to Kapitan Jastrzab i jego strzal feniksa czy jak to sie zwalo
ale najpiekniejsze w tej bajce bylo to ze boisko mialo dlugosc 1/2 Równika i gdy tak biegli, po 5 odcinkach dobiegali do wylaniajacej sie zza horyzontu bramki.... pozniej seria z mistrzostwami swiata ale juz ktrotsza bo Tsubasa strzelal gole z polowy boiska (oszczednosc 2,5 odcinka )
Ja te¿ mam wszystie odcinki DB. Na allegro kupilem. Db jest najlepszy. Dobry jest jeszcze Wolf Rain's oraz Neon Genesis:Evangelion. Witch Hunter robin tez jest dobre.
_________________ God’s in His Heaven. All’s Right with the World.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum